به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جشنواره هنر آسمانی قبل از ظهر پنجشنبه با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی مسئولان حوزه علمیه و طلاب هنرمند در مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار شد.
در این جشنواره از ۶۰ برگزیده چهارمین دوره جشنواره هنر آسمانی در بخشهای مختلف شعر، داستان و پژوهش با اعطای تندیس و لوح تقدیر تجلیل و قدردانی شد.
همچنین در این مراسم تعدادی از شاعران آئینی چندین قطعه شعر و غزل قرائت کردند.
در این مراسم بیانیه هیئت داروان به تفکیک سه بخش شعر، داستان و پژوهش قرائت شد.
ارسال بیش از هزار و ۱۰۰ اثر به دبیرخانه
مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره هنر آسمانی در سخنانی با اشاره به استقبال طلاب از هنر، اظهار داشت: هنر میان طلاب و نهادهای حوزوی مورد استقبال قرار گرفته اما باید توجه داشت که اگر متصدیان هنر در حوزه، به آفتها و آسیبهای هنر توجه نکنند ممکن است از هنر به گونهای استفاده شود که این ابزار ارزشمند با آموزههای دینی همخوانی نداشته باشد.
حجت الاسلام محمود ملک دار بیان داشت: بیش از هزار و ۱۰۰ اثر در بخشهای شعر، داستان و پژوهش به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و در مجموع پس از داوری ۶۰ نفر به عنوان برگزیده انتخاب شده و تجلیل میشوند.
وی ابراز کرد: برای اینکه در این دوره از جشنواره رشتههای هنری هرکدام نمود و ظهور داشته باشند تمامی رشتههای هنری را در فراخوان عنوان نکرده و فقط ۳ رشته شعر، داستان و پژوهش را ذکر کردیم.
پژوهش رشته محوری جشنواره
مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره هنر آسمانی افزود: پژوهش رشته محوری در تمامی دورههای جشنواره است و از طلاب حوزه علمیه انتظار داریم در این عرصه فعالیت کنند.
حجت الاسلام ملکدار تصریح کرد: در کنار جشنواره نمایشگاهی نیز از آثار هنری طلاب و نهادهای هنری حوزه علمیه با عنوان نمایشگاه انقلاب اسلامی، هنر آسمانی در آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه(س) برپا کردیم تا طلاب هنرمند برای فعالیت تشویق و طلاب دیگر نیز با آثار هنری آشنا و ترغیب به فعالیت شوند.
وی ابراز کرد: هدف از برگزاری جشنواره و نمایشگاه جلوگیری از موازی کاری در زمینه هنر است که تصور میکنیم این عمل محقق شده است.
نظر شما