به گزارش خبرنگار تئاتر "مهر"، اين مراسم بزرگداشت به همت انجمن هنرمندان تئاتر آزاد (لالهزار) ساعت 16 در تالار پارس واقع در لالهزار آغاز مي شود.
محمد ورشوچي با نام اصلي محمدعلي ورشوساز در سال 1304 در تهران متولد شد و فعاليت هنري را از تئاتر مدرسه و تئاتر حرفهاي را از تئاتر مينا آغاز كرد. او به همراه چند تن از دوستانش از جمله عزيزالله و نعمت الله گرجي موفق به تأسيس يك گروه تئاتري شد. بعد به دعوت احمد رحيمي به تئاتر جامعه باربد راه يافت و به مدت بيست سال به فعاليت پرداخت. ورشوچي پس از آن به عرصه سينما راه يافت و در فيلمها و سريالهاي تلويزيوني ايفاي نقش كرد.
اين بازيگر قديمي در تئاترها و مجموعه هاي تلويزيوني زيادي ايفاي نقش كرده كه از آن جمله ميتوان به "هزاردستان" و "پهلوانان نمي ميرند" اشاره كرد. "گوزنها" ساخته مسعود كيميايي، "كمالالملك" مرحوم علي حاتمي، "مردي كه زياد مي دانست" يداله صمدي، "كفشهاي ميرزا نوروز" محمد متوسلاني، "خارج از محدوده" رخشان بنياعتماد و "خانه خلوت" مهدي صباغزاده از جمله فيلمهاي سينمايي ورشوچي هستند. او تا به حال در بيش از 50 فيلم سينمايي ايفاي نقش كرده است.
مراسم بزرگداشت محمد ورشوچي، بازيگر قديمي تئاتر، تلويزيون و سينما، فردا در سالن قديمي لالهزار در تئاتر پارس برگزار ميشود.
کد خبر 321615
نظر شما