۲ آبان ۱۳۸۲، ۱۱:۵۳

وبلاگ نو يسي ، پديده اي جديد در ادبيات(17)

دكتر حسن ذوالفقاري : وبلاگ هاي ادبي ، از زبان كوچه و بازار متاثر هستند

وبلاگ هاي ادبي غالبا از زبان گفتاري و كوچه و بازار متاثر هستند و از ادبيات عاميانه بهره مي گيرند.

دكتر حسن ذوالفقاري ، نويسنده معاصر در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر " با بيان اين مطلب گفت : استفاده كنندگان از وبلاگ ها به اين دليل كه به ساختارهاي صرفي و نحوي زبان فارسي آگاهي ندارند ، در كاربردهاي خود از زبان گفتار بهره مي گيرند ، در صورتي كه بايد در وبلاگ هاي ادبي ، زبان نوشتاري را جايگزين زبان گفتاري كرد.
ذوالفقاري با تاكيد بر اين كه حركتي كه به واسطه وبلاگ هاي ادبي شروع شده ، بسيار پسنديده است اما بايد هدايت شود ، افزود : در اين كه وبلاگ هاي ادبي مي توانند به مهارت هاي حوزه زباني كمك قابل توجهي كنند ، هيچ ترديدي نيست و به اعتقاد من ، در مجموع بايد به اين پديده ، نگاه مثبت داشت.
مولف كتاب هاي درسي در سازمان پژوهش و برنامه ريزي وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان كرد : خواه ناخواه ، اين پديده ( وبلاگ نويسي ) وجود دارد و روز به روز به تعداد استفاده كنندگان آن افزوده مي شود ، اما نكته مهم اين است كه ما تا چه اندازه قادر هستيم آن را ساماندهي فرهنگي كنيم.
دكتر ذوالفقاريان تصريح كرد : مشكل عمده اي كه ما در اينترنت داريم ، جانيفتادن خط فارسي است و متوليان فرهنگ در جامعه بايد فكري براي اين قضيه كنند.
وي با بيان اين كه ادبيات رايج در وبلاگ نويسي قابل پيشرفت است ، گفت : خط فارسي در ساختار خود براي انتقال ، مشكلاتي دارد ، به اين ترتيب كه مسوط ها در فارسي در زنجيره خط نمي آيند و اين يكي از مشكلات خط فارسي است.
کد خبر 32793

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha