ذوالفقاري با تاكيد بر اين كه حركتي كه به واسطه وبلاگ هاي ادبي شروع شده ، بسيار پسنديده است اما بايد هدايت شود ، افزود : در اين كه وبلاگ هاي ادبي مي توانند به مهارت هاي حوزه زباني كمك قابل توجهي كنند ، هيچ ترديدي نيست و به اعتقاد من ، در مجموع بايد به اين پديده ، نگاه مثبت داشت.
مولف كتاب هاي درسي در سازمان پژوهش و برنامه ريزي وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان كرد : خواه ناخواه ، اين پديده ( وبلاگ نويسي ) وجود دارد و روز به روز به تعداد استفاده كنندگان آن افزوده مي شود ، اما نكته مهم اين است كه ما تا چه اندازه قادر هستيم آن را ساماندهي فرهنگي كنيم.
دكتر ذوالفقاريان تصريح كرد : مشكل عمده اي كه ما در اينترنت داريم ، جانيفتادن خط فارسي است و متوليان فرهنگ در جامعه بايد فكري براي اين قضيه كنند.
وي با بيان اين كه ادبيات رايج در وبلاگ نويسي قابل پيشرفت است ، گفت : خط فارسي در ساختار خود براي انتقال ، مشكلاتي دارد ، به اين ترتيب كه مسوط ها در فارسي در زنجيره خط نمي آيند و اين يكي از مشكلات خط فارسي است.
نظر شما