مهدي آذرسينا در گفتگو با خبرنگار موسيقي مهر ضمن بيان اين مطلب افزود : بحث بر سراين است كه هم طرح مسئله بايد درست باشد و هم جوابي كه داده مي شود. من در مجموع با انتقاد علني و با ذكراسامي مخالفتي ندارم اما به شرطي كه با هدف ارتقاء و بهيود وضعيت كلي موسيقي صورت بگيرد نه با اهدافي كه پسنديده نيست.
خالق آثاري چون "سياوشانه"و"سياه مشق"در باره برخي اظهار نظرهاي محمدرضا لطفي مبني بر پيشرفت نكردن موسيقي طي بيست سال گذشته گفت : من فكر مي كنم نظر ايشان تا حدودي موسيقي پس از مهاجرتش را زير سوال مي برد.موسيقي در اين مدت پيشرفت هاي بسياري كرده است و طبيعي است كه فعاليت هاي جدي موسيقي ازديد ايشان(به علت مهاجرت بيست ساله) پنهان مانده است .
اين كمانچه نوازدر باره سنت گرايي صرف ونوازندگي به شيوه قدما اظهار داشت : به هر حال هر نوازنده اي نظرات خاص خودش را دارد . پرداختن به مباني سنتي موسيقي و بهره گيري از اصالت ها امري پسنديده و به نفع موسيقي است.اما سنت گرايي صرف و غافل ماندن از زمان حال هيچ نتيجه اي در پي ندارد.
عضوهيات مديره كانون نوازندگان خانه موسيقي وخالق اثر"صفير سيمرغ" (بيش از سه ساعت تكنوازي كمانچه) مشخصا در مورد صحبت هاي لطفي وكمانچه نوازان گفت : در آن مورد گفتني بسيار است ومن نظراتم را به صورت يك نوشته بلند بزودي ارائه خواهم داد.
مهدي آذرسينا،روايتگر رديف موسيقي ميرزا عبدالله، در پايان گفت : به هر حال براي رسيدن به نتيجه اي روشن و پيشبرنده بايد نظرها را مورد بحث و انتقاد قرار داد. اميدوارم فضاي آزاد مكالمه ميان موسيقيدانان ، نوازندگان و همه اهالي موسيقي به وجود بيايد .
نظر شما