/ نگاه برنامه سازان به جشنواه مراكز استاني صدا و سيما -2 /
بعد از جشنواره همه چيز رها مي شود

شهاب آزادي وطن گفت : برگزاري اين جشنواره بسيار خوب و موثر است تا هنرمندان مراكز استانهاي سازمان صدا و سيما تشويق شوند،اما پس از جشنواره همه چيز فراموش و رها مي شود.
وي كه از مركز گيلان در اين جشنواره حضور يافته است، خاطر نشان كرد : برخي اوقات عناوين آثاري كه براي شركت در جشنواره مراكز استانها درخواست مي شود با گزينه هاي توليد مراكز مطابقت ندارد. براي نمونه در جشنواره بخش موسيقي پاپ وجود دارد، اما بر اساس دستورالعمل مركز موسيقي توليد موسيقي سنتي در اولويت نخست و ساخت موسيقي تلفيقي كه بيشتر به موسيقي سنتي تمايل داشته باشد در اولويت بعدي قرار دارد. در اين شرايط است كه خواست و نياز جشنواره با توليد مراكز كاملا تفاوت مي كند.
آزادي وطن در مورد اين كه اعطاي جوايز به تعداد زيادي از آثار تا چه اندازه امكان لطمه زدن به اعتبار جشنواره را در پي دارد، توضيح داد : به عقيده من اين مساله مي تواند تا حدودي روي ارزش و اهميت جوايز جشنواره تاثير منفي بگذارد. اثري كه در جشنواره برگزيده و مستحق دريافت جايزه تشخيص داده مي شود بايد اثري شاخص و در خور توجه باشد. سال گذشته جوايز آهنگسازي را به 1 و 2 تقسيم بندي كردند. سال قبل من جايزه آهنگسازي 2 را گرفتم كه هنوز مفهوم آن را نفهميده ام.
برنده جايزه موسيقي فيلم " ننه آرسو " از سيزدهمين جشنواره توليدات راديو و تلويزيون مراكز استانها تاكيد كرد: در طول برگزاري جشنواره كارمندان حق الزحمه اي صدا و سيما به عنوان عضوي از خانواده بزرگ اين سازمان معرفي مي شوند، اما انگار پس از جشنواره از خانواده اخراج مي شوند و از هيچ حمايت و توجهي برخوردار نيستند.
نظر شما