۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۸:۴۵

رئیس کمیسیون زیر بنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام:

انسان محور توسعه است/ لزوم مشارکت در تعیین سرنوشت کشور

انسان محور توسعه است/ لزوم مشارکت در تعیین سرنوشت کشور

همدان- رئیس کمیسیون زیر بنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: محور توسعه انسان بوده و بی تفاوتی ما در تعیین سرنوشت خود از موانع توسعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی یعقوبی در دومین همایش نقش مردم و مجلس که عصر یکشنبه در تالار فجر همدان برگزار شد، با اشاره به اینکه باید در جامعه توسعه‌یافته مردان و زنان حقوق یکسان داشته باشند ، اظهار داشت: انسان مظهر توسعه در اسلام است و نهایت توسعه باید ارتقا شخصیت انسان‌ها باشد.

علی یعقوبی ادامه داد: محور توسعه انسان و آزادی ابزاری برای توسعه است و بی تفاوتی ما در تعیین سرنوشت خود از موانع توسعه است.

وی تأکید کرد: برای رسیدن به توسعه باید از حق خود در قانون اساسی برای تعیین سرنوشت بهره ببریم.

سخنگوی حزب اراده ملت ایران نیز در این همایش با اشاره به اینکه شهروندی که نمی‌داند از امکانات در اختیار خود چگونه استفاده کند به‌مانند رعیت‌ است، بیان داشت: شهروند واقعی با جامعه خود سازگاری پیدا می کند و از زندگی خود رضایت دارد.

حمید خاورزمینی با اشاره به اینکه فاصله بین شهروندان در درک مفاهیم توسعه موجب کندی روند توسعه‌یافتگی می‌شود، اظهار داشت: باید عمل‌گرایانه به موضوعات نگاه کرده و از زمان حداکثر استفاده را برد.

وی گفت: مردم باید مطالبه محور باشند و نماینده خود را انتخاب کنند و این مطالبه گری پس از پایان نمایندگی فرد نیز ادامه یابد و تا آخرین روز زندگی نیز نماینده باید پاسخگوی عملکردش به مردم باشد.

وی ادامه داد: در کنار نقد باید از نماینده انتخاب‌شده حمایت لازم را نیز داشت.

یک پژوهشگر در حوزه اجتماعی نیز در این همایش با اشاره به اینکه توسعه واژه همه‌پسندی است، گفت: ازاین‌رو جریان‌های متضاد در جامعه نیز علاقمند به استفاده از این پیام هستند هرچند نهادهای مدنی نقش ویژه‌ای در تبیین توسعه دارند.

زهره رحیمی ادامه داد: وجود احزاب در جامعه نشان‌دهنده مدنیت بیشتر است و اگر جامعه‌ای مدنی نباشد، توسعه پایداری در آن رخ نخواهد داد.

وی اظهار داشت: در فضای تقابلی نمی‌توان انتظار توسعه را داشت.

رحیمی گفت: رسانه‌ای که یک‌سونگر، عوام‌فریب و شایعه‌پراکن باشد ضد توسعه است و اتحادیه صنفی که منفعل است و فاقد رسانه نیز باشد عملکردی ضد توسعه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه سازمان مردم نهادی که به فکر شبکه‌سازی، حرکت به‌سوی علم‌گرایی و نهایتاً مدیریت همه‌جانبه گرایانه باشد می‌تواند اهدافش در راستای توسعه ترسیم کند، اظهار داشت: حزب توسعه‌گرا فراگیر بوده و استراتژیک نگاه می‌کند.

وی گفت: احزابی که فاقد نیروهای متخصص هستند و رسانه‌ای ندارند، ضد توسعه‌ای عمل می‌کنند.

کد خبر 3556976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha