به گزارش خبرنگار مهر، افشین خوشگوار صبح جمعه در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی طرح سفیران سلامت در سنندج اظهار داشت: توجه به برگزاری دوره ها و طرح های مشترک با دانشگاه علوم پزشکی و سایر نهادها در راستای ارتقای سلامت دانش آموزان در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه خروجی نظام تعلیم و تربیت، تربیت دانش آموزانی است که آمادگی نقش پذیری داشته و در تمام ابعاد به رشد کامل رسیده باشند، اظهار داشت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز تعلیم و تربیت دانش آموزان بر اساس ساحت های شش گانه تربیت دینی و اخلاقی- تربیت سیاسی و اجتماعی- تربیت زیستی و بدنی- تربیت هنری و زیبا شناختی- تربیت اقتصادی و حرفه ای- تربیت علمی و فناوری صورت خواهد گرفت.
معاون مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان مشارکت محوری و استفاده از پتانسیل ارگان ها و بخش های مختلف را یکی از برنامه های اولویت دار آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در حوزه بهداشت و سلامت تعامل خوبی با دانشگاه علوم پزشکی استان داشته ایم و طرح های مشترکی چون بهداشت دهان و دندان، بوفه مدارس و سفیران سلامت نیز با مشارکت دانشگاه در مدارس استان در حال اجرا می باشد.
خوشگوار آموزش و پرورش را بستر مناسبی برای فرهنگ سازی و تربیت شهروندان خوب دانست و بر نهادینه سازی مفاهیم خود مراقبتی، مسئولیت پذیری و خود باوری و اعتماد به نفس در دانش آموزان توسط مجریان طرح سفیران سلامت تاکید کرد.
وی با بیان اینکه در این طرح به دنبال نهضت داوطلبی سلامت هستیم ؛ اظهار داشت: مجریان طرح سفیران سلامت باید نسبت به سلامتی فردی و اجتماعی دانش آموزان احساس مسئولیت کنند و مفاهیم خود مراقبتی، حل مسئله، تصمیم گیری، کنترل خشم و مهارت های زندگی را در آنان نهادینه کنند.
در ادامه مدرس این دوره آموزشی توجیهی نیز، به بیان مطالبی در خصوص سر فصل آموزشی دوره پرداخت و با بیان اینکه خود مراقبتی مجموعه اقدامات آگاهانه، آموخته شده و هدف دار است که مردم برای خود، فرزندان و جامعه انجام می دهند تا تندرست بمانند، اظهار داشت: خود مراقبتی موجب ارتقای کیفیت و سلامت زندگی، افزایش رضایت بیماران، کاهش هزینه درمان و منطقی شدن استفاده از خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی می شود.
این دوره آموزشی با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان و با شرکت ۲۴۰ نفر از مدیران و مجریان در سنندج برگزار شد.
نظر شما