۱۱ اسفند ۱۳۹۴، ۲۰:۰۵

مهر از جلسه کمیته برنامه‌ریزی دزفول گزارش می‌دهد؛

لزوم توجه نوسازی مدارس به ساختار تاریخی روستاهای گردشگری دزفول

لزوم توجه نوسازی مدارس به ساختار تاریخی روستاهای گردشگری دزفول

دزفول- فرماندار دزفول گفت: سازمان نوسازی مدارس نباید بدون هماهنگی با اداره میراث فرهنگی در روستاهای گردشگری شهرستان اقدامی انجام دهد که موجب تخریب ویا آسیب رسیدن به هویت تاریخی آن روستا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله آصفی عصر امروز سه شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان دزفول که با حضور مدیران و نمایندگان ادارات مختلف شهرستان با هدف ارائه گزارش پیشرفت های فیزیکی پروژه ها و میزان اعتبارات جذب شده توسط دستگاه های اجرایی در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: در طرح بنیاد برکت توانستیم با پیگیری های فراوان، اعتبارات خوبی برای ساخت واحدهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان جذب کنیم.

هشدار به نوسازی مدارس

وی افزود: در روستای گردشگری «لیوس» نیز بنیاد برکت اعتباراتی را در نظر گرفته است اما اداره کل نوسازی مدارس به هیچ عنوان نباید بدون هماهنگی با اداره میراث فرهنگی شهرستان در این روستا و سایر روستاهای گردشگری شهرستان اقدامی انجام دهد که موجب تخریب و یا آسیب رسیدن به هویت تاریخی آن روستا شود.

فرماندار دزفول با تاکید بر اینکه ساختار سنتی این روستاها باید کاملا حفظ شود، گفت: به عنوان مثال هرگز نباید در روستای گردشگری لیوس برای ساخت یا بهسازی مدارس از بلوک که سنخیتی با بافت تاریخی آن ندارد استفاده شود.

محروم از اعتبارات ماده ۱۸۰

مدیر نوسازی مدارس دزفول نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتبارات استانی این سازمان در مرحله اول یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بود، اظهار کرد: حدود ۶۵ درصد  یعنی ۸۰۰ میلیون تومان از این میزان اعتبار را جذب کردیم و منتظر باقیمانده این اعتبار هستیم تا بتوانیم سایر مطالبات خود را رفع کنیم.

محمد حسن قنبری افزود: این اعتبار جذب شده عمدتا در ساخت و تجهیز پروژه های آموزشی همچون پروژه پنج کلاسه رفیعیان، شش کلاسه ملک آسا، ۱۰ کلاسه مسکن مهر کوپیته، پروژه شهروز و دیگر موارد تعمیر و تجهیز همانند تهیه میز و صندلی و رایانه هزینه شده است.

وی تصریح کرد: مدتی است که با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان تعمیرات مدارس در دزفول و سردشت را آغاز کرده ایم.

مدیر نوسازی مدارس دزفول با بیان اینکه متاسفانه تاکنون از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتباری که از طریق ماده ۱۸۰ برای ما در نظر گرفته شده بود، هیچ چیز این اعتبار محقق نشده، عنوان کرد: همین امر موجب شده تا پروژه های آموزشی از جمله مسکن مهر آزادگان و برادران شهروز که مقرر شده بود تا در ایام مهر سال آینده افتتاح شوند به زمان مذکور نرسند.

سرپرست اداره میراث فرهنگی دزفول نیز در این جلسه اظهار کرد: درسال ۹۴ میراث فرهنگی پنج پروژه داشت که از این تعداد چهار پروژه کاروانسرای بازار، خانه تاریخی قلمبر، حمام کرناسیون و آسیاب ها به طور ۱۰۰ درصد تکمیل و بهسازی شدند.

یعقوب زلقی افزود: درحال حاضر نوسازی و بهسازی بقعه رودبند را آغاز کرده ایم که از پیشرفت ۷۰ درصدی برخوردار است و پیش بینی می شود در سال ۹۵ پایان یابد.

وی در واکنش به اعتراض رئیس عمران و برنامه ریزی فرمانداری مبنی بر پائین بودن تخصیصات میراث فرهنگی دزفول نسبت به نرم استانی گفت: در تمام این مدت پیگیری هایی انجام داده ایم اما همکاری لازم ازسوی استان صورت نگرفته است هر چند ما نهایت تلاش خودرا برای افزایش درصد تخصیص اعتبارات انجام خواهیم داد.

دریافتی خزانه صفر است

رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی دزفول نیز اظهار کرد: در پروژه آبرسانی به شهرک عدالت از مجموع ۲۴۰ میلیون تومان توانستیم ۸۵ میلیون آن را جذب کنیم. در پروژه ساخت مخازن در منطقه سردشت نیز از ۵۱۰ میلیون تومان تنها ۱۸۰ میلیون تومان به ما تخصیص داده شده است.

محمد گلچین افزود: در سه پروژه ای که در دستور کار آب و فاضلاب روستایی دزفول است هنوز هیچ اعتباری از سمت ماده ۱۸۰ تخصیص داده نشده و  دریافتی خزانه کاملا صفر است.

وی گفت: به طور کلی از مجموع ۷۶۰ میلیون تومان اعتبار تملک دارایی، ۲۶۶ میلیون تومان جذب شده است. ما با حضور در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری اعتراض نیز کرده ایم اما هنوز نتیجه نداده است.

نماینده مرکز فنی و حرفه ای دزفول نیز اظهار کرد: فنی و حرفه ای دزفول تنها یک پروژه احداث مرکز علمی و کاربردی دارد که این پروژه به اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان نیاز دارد ولی اکنون به پیشرفت ۷۰ درصدی رسیده است.

تمام اعتبارات جذب شده اند

سرپرست اداره کتابخانه های عمومی دزفول نیز در این جلسه اظهار کرد: اداره کتابخانه های دزفول تمامی اعتبارات را جذب کرده است.

رضا جوروند افزود: ۳۰ میلیون تومان صرف تجهیز کتابخانه های منتظران ورودبند و ۳۷ میلیون تومان نیز صرف تعمیرات کتابخانه های غدیر، بوعلی و رودبند شده است.

احمد زارعی رئیس اداره جهادکشاورزی دزفول نیز گفت: به طور کلی از تمام اعتبارات حدود ۷۰ درصد تخصیص داده شده که ازاین میزان نیز ۵۰ درصد را توانسته ایم جذب کنیم.

بودجه مساجد دزفول ناچیز است

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه دزفول نیز در این جلسه اظهار کرد: اعتبارات بقاع شهرستان ۱۸۰ میلیون و اعتبار مساجد نیز ۱۲۰ میلیون تومان بوده که از مجموع این ۳۰۰ میلیون تومان حدود ۴۵ میلیون تومان را توانستیم برای بقاع جذب کنیم.

حجت الاسلام فائز فائزی افزود: اعتبار مساجد در خرداد هر سال انجام می شود که ما این امر را برای ۵۴ مسجد شهرستان در خرداد ماه انجام خواهیم داد.

وی بابیان اینکه اعتبار مساجد دزفول بسیار ناچیز است، عنوان کرد: با این وجود کمیسیونی را برای بررسی وضعیت مساجد تشکیل داده ایم تا بعد از تخصیص اعتبار بتوانیم با دقت بیشتری به مساجدی که از نظر بهسازی و تجهیز در اولویت هستند رسیدگی کنیم.

به گزارش مهر، در ادامه این جلسه مدیران و نمایندگان سایر دستگاه های اجرایی شهرستان نیز به بیان میزان اعتبارات تخصیص داده شده و پیشرفت پروژه های دستگاه اجرایی خود پرداختند.

کد خبر 3570588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha