به گزارش خبرنگار مهر، طیب صفری پیش از ظهر امروز شنبه در نشستی خبری به مناسبت بیست و سومین سالگرد ایجاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد، با بیان اینکه ۱۸ اسفند ماه به عنوان روز کانون های مساجد در تقویم ملی به ثبت رسیده است، فلسفه تشکیل این کانون ها را توسعه فرهنگی و فیزیکی مساجد عنوان کرد.
وی از وجود ۲۱ هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح کشور خبر داد و افزود: رهبر معظم انقلاب در سخنان خود که در خراسان شمالی ایراد کردند بر استفاده از ظرفیت های کانون های مساجد تاکید داشتند.
صفری تعداد کانون های مساجد در استان کرمانشاه را نیز ۵۰۵ کانون عنوان و خاطر نشان کرد: علی رغم اینکه هنوز بسیاری از استان ها در زمینه کانون های مساجد به سطح برنامه پنجم یعنی ۲۵ درصد نرسیده اند در استان کرمانشاه ۴۱ درصد مساجد دارای این کانون ها هستند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه تصریح کرد: امسال سهمیه ایجاد ۱۴ کانون مساجد را در استان داشتیم که توانستیم ۲۹ کانون را طی امسال در سطح مساجد استان تاسیس کنیم.
۶۱ درصد کانون های مساجد استان در مناطق روستایی هستند
صفری از وجود ۱۹۱ کانون فرهنگی - هنری شهری و ۳۱۱ کانون روستایی در مساجد استان کرمانشاه خبر داد و افزود: در حال حاضر ۳۹ درصد کانون ها شهری و ۶۱ درصد نیز روستایی هستند.
وی با بیان اینکه بیشترین کانون ها در شهرستان کرمانشاه ایجاد شده است، افزود: از ۲۲۲ مسجد در کرمانشاه ۱۶۴ مسجد آن دارای کانون هستند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه از وجود ۲۸۵ کتابخانه، ۳۴ خانه نور و ۱۰ خانه دیجیتال در کانون های استان خبرداد.
صفری با اشاره به سطح بندی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سطح کشور، گفت: کرمانشاه پیشتاز سطح بندی کانون هاست و جزو استان های مورد تقدیر به خاطر سطح بندی به موقع بوده است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: بر اساس سطح بندی های صورت گرفته ۲۵ درصد کانون های مساجد استان درجه یک، ۵۰ درصد درجه دو و ۲۵ درصد کانون درجه سه هستند و مجموعا ۴۸۳ کانون تاکنون سطح بندی شدند.
صفری بودجه کانون های مساجد استان برای سال ۹۴ را یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: تا کنون ۶۵۰ میلیون تومان را از ستاد عالی کانون های مساجد کشور دریافت کرده ایم.
کانون های برتر استان تجلیل می شوند
وی برگزاری دهمین جشنواره قرآنی مدهامتان را اقدامی خوب از سوی دبیرخانه کانون های مساجد در استان در سال ۹۴ عنوان کرد و اظهار داشت: کرمانشاه به لحاظ برگزاری کمی و کیفی این جشنواره دومین استان برتر کشور معرفی شد.
صفری یادآور شد: امسال همچنین ۴۸۶ کانون در استان پایگاه اوغات فراغت بودند که در این راستا ۵۰ پایگاه برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه از برگزاری ۱۴ طرح استانی در حوزه آموزش و پژوهش خبر داد و گفت: سیاست ما واگذاری اجرای بسیاری از برنامه ها به کانون ها بود که با توانمندی خوبی این برنامه ها را اجرا کردند.
صفری یادآور شد: امسال طی تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش بیش از دو هزار و ۵۸۷ نفر هم در دوره های سواد آموزی و تحکیم آموزش داده شدند، ضمن اینکه در کانون های مساجد.
۲۰ کارگاه امر به معروف و نهی از منکر را برگزار کردیم.
صفری در پایان اظهار داشت: مراسم تجلیل از کانون های برتر مساجد استان و فعالان این حوزه در روز ۱۸ اسفند ماه برگزار خواهد شد.
نظر شما