پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۳۸

پیش کنگره شهدای دانش آموز در شیراز برگزار می شود

پیش کنگره شهدای دانش آموز در شیراز برگزار می شود

شیراز - رئيس اداره ايثارگران و امورشاهد آموزش و پرورش فارس از برگزاری پیش کنگره شهدای دانش آموز فارس در ۱۸ اسفند ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌رضا مختاری ظهر يكشنبه در نشست خبری، برگزاری پیش کنگره شهدای دانش آموز، گفت: كنگره بزرگ شهدای دانش‌آموز كشور ارديبهشت سال آینده در تهران برگزار می شود که در این راستا به مناسبت آمادگی بیشتر بحث برگزاری پیش کنگره ها در کشور اجرایی می شود.

وی یادآور شد: فارس دارای ۲ هزار و ۷۰۰ شهید دانش آموز است که در این راستا دبیرستان عشایری با ۹۲ شهید بیشترین شهدای دانش آموز را به خود اختصاص داده است.

رئيس اداره ايثارگران و امورشاهد آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: مدرسه توحيد در شيراز پس از دبيرستان عشایری با ۳۲ شهيد، قرار دارد که کنگره شهدای این مدرسه نیز ۱۹ اسفند برگزار می شود.

مختاری ادامه داد: آموزش و پرورش فارس در دوران انقلاب و دفاع مقدس، ۵۰۰ شهيد فرهنگی و ۲ هزار و ۴۰۰ جانباز و ايثارگر نيز تقديم کرده است.

وی یادآور شد: هدف از برگزاری پیش کنگره شهدا نهادینه کردن و انتقال فرهنگ ايثار و شهادت، الگوسازی، ارج گذاری و تكريم و تجليل از شهدا و ایثارگران است.

رئيس اداره ايثارگران و امور شاهد آموزش و پرورش استان فارس تصریح کرد: در اين برنامه ۹۲ دانش‌آموز به‌عنوان نائب ۹۲ شهيد مدرسه عشايری شهيد بهشتی، انتخاب شده‌اند كه هر يک در مورد يک شهيد تحقيق كرده و مطالب تهيه شده را در كنگره ارائه خواهند داد.

کد خبر 3573944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha