به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرید لطیفی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در كارگروه آموزشی مدیریت بحران كه با حضور شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی شهرهای خوزستان برگزار شد، عنوان كرد: ساختار كلی مدیریت بحران باید در شهرستان ها تشكیل شود ولی تاكنون به این مسئله كمتر توجه شده است.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور افزود: به طور حتم در صورتی كه خدمات مطلوب به روستاهای كشور ارائه نشود، پدیده مهاجرت و به طبع آن شاهد رشد جمعیتی شهرها خواهیم بود كه این مسئله تاثیر منفی در توسعه شهرها برجای خواهد گذاشت.
وی تصریح كرد: وظایف شهرداری ها در كل دنیا با كشور ما متفاوت است و خدماتی همچون؛ نظام وظیفه، نیروی انتظامی و آب و برق رسانی از سوی این نهاد به شهروندان ارائه می شود اما در كشور ما اینگونه نیست.
لطیفی گفت: شهرداری تنها مدیریت شهر نیست بلكه مجموعه ای متشكل از افراد با تخصص های فراوان است كه هر كدام وظایف مربوط به خود را انجام می دهند.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور با تاكید بر اهمیت معاونت اجتماعی در شهرداری ها عنوان كرد: در صورتی كه این معاونت كه ارتباط مستقیم با شهروندان دارد فعال نباشد، هر چه فعالیت عمرانی انجام شود به چشم نخواهد آمد.
وی گفت: در حوزه مدیریت بحران باید برای شهرداری ها چشم اندازی ویژه تدوین كرد. خطرات احتمالی هر شهر باید شناسایی شوند و مدیریت یك حادثه از قبل و تا پایان آن محاسبه می شود.
لطیفی با اشاره به اهمیت سه مسئله پیش بینی، پیشگیری و آمادگی قبل از وقوع حوادث اظهار كرد: بحث امداد و نجات در حین حادثه بسیار با اهمیت است و باید به صورت تخصصی انجام بگیرد.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور تصریح كرد: در شرایط عادی باید تلاش های بسیاری انجام دهیم تا درصد خسارات هر حادثه را كاهش دهیم.
نظر شما