۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۰۹

جشنواره تکریم مدارس خیرساز برگزار شد؛

خیرین مدرسه ساز ستارگان آسمان خدا/سازندگان برج های عاطفه و امید

خیرین مدرسه ساز ستارگان آسمان خدا/سازندگان برج های عاطفه و امید

درس خواندن در مدرسه هایی که به دست خیرین بنا شده اند، لذت دیگری دارد. بچه ها، خوبی ها را بهتر حس می کنند و انجام کار نیک، از کودکی در وجود آنها ریشه می دواند.

به گزارش خبرنگار مهر، آخرین جشنواره تجلیل و تکریم مدارس خیر ساز شهر تهران در سال ۹۴، چهارشنبه گذشته در مجتمع امام علی(ع) منطقه ۵ آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

این همایش، به منظور تجلیل از برگزیدگان جشنواره های تکریم در مدارس خیر ساز شهر تهران برگزار شد..

غرفه های برتر مدارس خیر ساز برپا شده بودند.

هر کدام از غرفه ها با عکس هایی از خیرین مدرسه ساز آراسته شده بودند. عکس و نام هایی از مردانی که خیلی از آنها حالا در بین ما نیستند، اما نام و یادشان همیشه با ما همراه است.

خیرین مدرسه ساز، یادگارهایی از خود باقی گذارده اند که نه تنها هیچ وقت فراموش نمی شود، بلکه، سینه به سینه و نسل به نسل به دیگران نیز منتقل می شود.

آنها مدرسه ساخته اند تا بچه ها درس بخوانند.

دست نوشته های بچه ها، یکی از یکی زیباتر و با معناتر هستند.

«سلام به وسعت قلب مهربانتان، شما خیر مدرسه ساز نیستی، شما سازنده بلندترین برج های عاطفه و امید هستی دست های پر مهرتان را بوسه باران می کنم.»

این دل نوشته یکی از دانش آموزان دبستان منتخب منطقه ۱۹ آموزش و پرورش است.

احساس در تک تک کلمات این دل نوشته دانش آموز موج می زند.

تشبیه خیرین مدرسه ساز به ستاره های آسمان خدا، زیباترین جمله ای است که یکی دیگر از دانش آموزان نوجوان در مورد خیرین مدرسه ساز روی کاغذ می آورد.

بر اساس اعلام اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، بیش از ۲۴۰ جشنواره در ۳۱۳ مدرسه خیر ساز شهر تهران در سال ۹۴ برگزار شد، که این همایش به منظور تجلیل از برگزیدگان این جشنواره ها بود.

آنطور که اسفندیار چهاربند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران عنوان داشت، بیش از ۳۰ درصد فضاهای آموزشی کشور به دست خیرین مدرسه ساز بنا شده است. از همین رو، خیرین مدرسه ساز سهم بزرگی در ایجاد عدالت آموزشی دارند.

به گفته وی، حضور خیرین مدرسه ساز با خود پیامدهای فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی به دنبال دارد.

چهاربند افزود: پدیده میمون مدرسه سازی بر کسی پوشیده نیست. زیرا هر چه نرخ مشارکت خیرین در مدرسه سازی افزایش پیدا می کند، نرخ مشروعیت نظام بالاتر می رود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، از خیرین مدرسه ساز به عنوان یک فرصت و نعمت برای جامعه نام برد و گفت: بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان تعهد خیرین مدرسه ساز است که باری از دوش دولت در احداث فضاهای آموزشی برداشته می شود.

در پایان این همایش، از مدیران برتر مدارس خیرساز شهر تهران، با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 3577899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha