به گزارش خبرنگار مهر، محسن بیگلری شامگاه دوشنبه نخستین فستیوال بهار کتاب کردستان و آیین تجلیل از مولفان و کتاب های برگزیده در پردیس سینما بهمن سنندج برگزارشد، گفت: شاید در دیگر نقاط کشور دغدغه نویسندگان تنها نوشتن باشد ولی در استان ما معمولا این قشر بیشتر دغدغه گرفتن مجوز و چاپ آثارشان را دارند.
وی با اشاره به اینکه اکثر نویسندگان استان کردستان در چاپ و انتشار آثارشان با مشکل مواجه می شوند، ادامه داد: در استان ما حتی برای اعطای وام به مولفان و نویسندگان برای چاپ آثارشان هم مشکلاتی وجود دارد.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب سال ۸۸ در سفر به کردستان با نامگذاری آن به عنوان استانی فرهنگی مدال افتخاری به کردستانی ها اعطا کردند و این مایه افتخار برای تمامی مردم این منطقه است.
نماینده مردم شهرستانهای سقز وبانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قطعا بعداز گذشت ۶ سال از سفر معظم له انتظار می رفت اتفاقات و رویدادهای ارزشمند وتاثیرگذاری در عرصه فرهنگی استان می افتاد و لااقل امروز دیگر شاهد مشکلی در حوزه چاپ ونشر نبودیم.
بیگلری افزود: جای بسی تاسف است که بیشتر شهرها و شهرستان های کردستان سینما، سالن همایش و سالن های فرهنگی و هنری ندارند.
وی از اقدامات دولت تدبیر وامید در راستای راه اندازی رشته زبان وادبیات کردی در دانشگاه کردستان تشکر کرد و گفت: در دولت یازدهم اقدامات مطلوبی در حوزه تدریس زبان کردی در مناطق کردنشین انجام گرفته است.
وی به بیان گلایه هایی هم از دولتمردان دولت تدبیر و امید پرداخت و افزود: با توجه به اینکه اکثریت جمعیت کردستان را اهل تسنن تشکیل می دهد ولی تعداد افراد اهل سنت شاغل در دستگاه های فرهنگی استان کم است.
نماینده مردم شهرستانهای سقز وبانه در مجلس شورای اسلامی افزود: میزان بهکارگیری از نیروهای بومی در دستگاه های فرهنگی شهرستان های استان هم رضایت بخش نیست و در این حوزه از دولت تدبیر و امید گلایه مند هستیم.
بیگلری اضافه کرد: اگر مردم کردستان رای ۷۲ درصدی به دکتر روحانی دادند به دلیل بیانیه شماره سه حقوق اقوام، ادیان و مذاهب بود و امیدواریم در ۱۷ ماه باقی مانده از عمر این دولت سهم مردم کردستان از این بابت به آنها اعطا شود.
نظر شما