به گزارش خبرنگار مهر، به جرات می توان گفت کنداکتور سریال های نوروزی ۹۵ حاشیهدارترین و در عین حال جذابترین کنداکتور مناسبتی است که طی چند سال اخیر رسانه ملی را درگیر خود کرده و این روزها در حالی به نوروز ۹۵ نزدیک میشویم که در آستانه عید و به یک باره کنداکتور سریالها دچار یک تغییر جدی شد.
چندی پیش رحمان سیفی آزاد در مقام رییس مرکز امور نمایشی سیما رسما اعلام کرد که «پادری» با نام سابق «دودکش۲» قطعی ترین گزینه پخش نوروزی است که قرار است همچون سری اول این مجموعه از شبکه یک سیما روی آنتن برود اما شب گذشته و پس از جلساتی چند ساعته یکباره این سریال به کارگردانی محمدحسین لطیفی به طور کل شانس پخش در تعطیلات عید را از دست داد.
«پادری» به دلایلی که قطعا مسئولانش بهتر می دانند کنار رفت تا هم «قرعه» و هم «بیمار استاندارد» که در چند روز اخیر بحث بر سر پخش فقط یکی از آنها داغ بود، خیال شان بابت پخش راحت شود و مطمئن شوند هر دو سریال در نوروز پیش رو روی آنتن میروند.
در آخرین تغییرات اعمال شد سریال «بیمار استاندارد» از شبکه یک پخش میشود.
این در حالی است که گروه سعید آقاخانی که مشغول ساخت سریال «بیمار استاندارد» هستند، ظاهرا از سایر گروه های تولید عقب تر هستند و در تلاشند با در اختیار گرفتن دو گروه همزمان کار را به پخش برسانند.
برزو نیکنژاد هم با سریال «قرعه» تقریبا ۷۰ درصد قسمت ها را جلوی دوربین برده اما هنوز فیلمنامه قسمت های پایانی به تایید سازمان نرسیده است.
و اما با مروری اجمالی به سریالهایی که برای نوروز ۹۵ در نظر گرفته شدهاند تنها مجموعهای که تا الان از همه حواشی مصون مانده «زعفرانی» به کارگردانی حامد محمدی است که از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.
اگر بعد از این تغییری در چیدمان سریال ها به وجود نیاید به نظر می رسد شبکه یک «بیمار استاندارد»، شبکه دو «زعفرانی» و شبکه سه «قرعه» را روی آنتن نوروزی خود می برند. ضمن اینکه شبکه نسیم هم که تولیداتش ارتباط مستقیم با مرکز امور نمایشی سیما ندارد «دورهمی» و «خندوانه» را بی هیچ حاشیه ای برای نوروز تدارک دیده است.
سریال «بیمار استاندارد» به تهیه کنندگی مسعود ردایی هر شب ساعت ۲۰:۴۵ با بازی بابک حمیدیان، جواد عزتی و ... از شبکه یک پخش می شود.
«زعفرانی» به تهیه کنندگی ایرج محمدی نیز ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن شبکه دو می رود و «قرعه» نیز عیدی شبانه شبکه سه سیما ساعت ۲۲:۱۵ خواهد بود.
با مروری به روند ساخت سریال در تاریخ تلویزیون، مرکز امور نمایشی سیما تاسیس شد تا همه شبکه ها با نظارتی یکپارچه سریال بسازند این مرکز هنوز قوام نیافته بود که تاسیس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی صدا و سیما کمی معادلات را جابجا کرد و علی رغم انتظاری که می رفت این دو مرکز از ابتدا برای همدیگر ساز مخالف شان را کوک کردند. اگر نیم نگاهی به جریان اطلاع رسانی پخش سریال های نوروزی در رسانه ها بیاندازیم شاید دور از ذهن نباشد که اختلاف نظر بین روسای این دو مرکز یعنی امین صدیقی رییس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی و رحمان سیفی آزاد رییس مرکز امور نمایشی سیما در جابه جایی چندباره این چند سریال بی تاثیر نباشد.
نظر شما