۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۲۷

رییس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان:

۶ زورخانه در کردستان افتتاح می شود/کسب ۲۰۰ مدال کشوری در سال ۹۴

۶ زورخانه در کردستان افتتاح می شود/کسب ۲۰۰ مدال کشوری در سال ۹۴

سنندج- رییس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان ازافتتاح ۶زورخانه امسال در این استان خبردادوگفت: هم اکنون این تعداد زورخانه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند ودرامسال به بهره‌برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بابایی بعد از ظهر امروز در نشستی با خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان در سنندج به اعلام برگزیدگان چهارمین همایش ملی تجلیل از مدیران برتر ورزشی ایران که توسط سازمان قهرمانان ملی ورزش کشور برگزار شده است، اشاره کرد و گفت: این همایش در حوزه‌های ۲۰ گانه مدیریت ورزش کشور وبراساس نظرسنجی از ۳ هزار نفر ازخبرگان و کارشناسان ورزشی در سراسر کشور صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: در بحث مدیر برتر هیئت‌های ورزشی در تمامی رشته ها مدیر هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان  به عنوان برترین مدیر ورزشی کشور انتخاب شد و بعد از آن مدیرهیئت های فوتبال و شنای تهران در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه سه سال است که مدیریت این هیئت ورزشی را برعهده دارد، اظهارداشت:  در طول این مدت بیش از ۲۰۰ مدال کشوری را برای استان کسب کرده‌ایم.

رییس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان تعداد زورخانه‌های موجود در استان را ۱۲ زورخانه ذکر کرد و افزود: از این تعداد ۶ زورخانه در سنندج و مابقی هم در دیگر شهرستان های استان واقع شده است.

بابایی با اشاره به اینکه اواخر سال ۹۳، سه زورخانه در استان احداث شد، ادامه داد: سال ۹۴ در شهرستان دهگلان که از نظر زیرساخت های ورزشی با مشکلات عدیده ای مواجه و از این لحاظ بسیار محروم است، زورخانه ای احداث کردیم.

وجود بیش از ۵ هزار ورزشکار زورخانه ای در کردستان

وی از افتتاح ۶ زورخانه در شهرهای زرینه، موچش، سروآباد، حسن‌آباد یاسوکند، کامیاران و سریش آباد در سال جاری خبرداد و گفت: این زورخانه های هم اکنون دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی هستند.

وی بیان کرد: اعتبارات لازم برای احداث زروخانه های مذکور از محل سفرهای ریاست جمهوری و کمک های مردمی تامین شده است.

رییس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان با اشاره به اینکه زورخانه استاندارد در سطح شهرستان سنندج نداریم، اظهارداشت: تنها سال ۹۴ ورزشکاران ما موفق شدند ۹۴ مدال کشوری برای استان کسب کنند و این نشان از ظرفیت موجود استان در این رشته ورزشی است.

بابایی با اعلام اینکه هم اکنون بیش از ۵ هزار نفر در کردستان ورزشکار زورخانه ای وجود دارد، بیان کرد: تعداد ورزشکاران بیمه شده استان هم ۴۲۰ نفر است.

رییس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان  اظهارداشت: سال ۹۰ که نخستین سال شروع کار ما بود،۵۰۰ نفر را تحت پوشش قرار دادیم و تعدادی از آنها را برای بحث‌های قهرمانی انتخاب کردیم.

بابایی ادامه داد: در همین سال برنامه استعدادیابی در ورزش های زورخانه ای در استان را با اولویت مناطق در معرض خطر آسیب های اجتماعی آغاز کردیم.

وی ادامه داد:کار پژوهشی هم توسط معاونت پیشگیری از وقوع جرئم دادگستری استان در خصوص جذب ورزشکارانی از مناطق حاشیه شهر توسط هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای انجام شده است.

وی عنوان کرد: در پژوهش مذکور افرادی که وارد عرصه ورزش در این مناطق شدند با سایر افراد مشابه مورد مقایسه قرار گرفتند که نتایج بررسی های آماری کاهش ۹۰ درصدی جرم در این مناطق را نشان می دهد.

رییس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان  با بیان اینکه در کنار ورزش باید به مسائل و موضوعات اخلاقی و معرفتی هم توجه شود، گفت: توسط هیئت برنامه هایی هم چون برگزاری جشن گلریزان با حضور مسئولان ارشد استان و مراسم تجلیل از پیشکسوتان عرصه ورزش در طول سال گذشته برگزار شد.

بابایی اظهارداشت: در حال حاضر ۱۴ هیئت ورزش های پهلوانی و زورخانه ای در سطح شهرستان ها و بخش های استان فعال است که اقدام به برگزاری دوره های مختلفی هم چون تربیت مربی و کارگاه های آموزشی در طول سال می کنند.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های ورزشی در کردستان درشان این استان فرهنگی نیست، گفت: در استان خوابگاه ورزشی وجود ندارد که در صورت برگزاری مسابقات مختلف ورزشی براحتی بتوان ورزشکاران را اسکان داد.

وی سرمایه گذاری در حوزه ورزش را منجر به کاهش آسیب های اجتماعی خواند و افزود: با ساخت ورزشگاه ها دیگر نیازی به احداث زندان نیست چراکه ورزش بهترین عامل در جلوگیری از آسیب های اجتماعی است.

خصوصی سازی در امر ورزش در استان های محرومی نیاز به تجدید نظراساسی دارد

رییس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کردستان  گفت: خصوصی سازی در حوزه ورزش باید در استان های محرومی هم چون کردستان مورد تجدید نظر واقع شود.

بابایی ادامه داد: زمانی که حوزه ورزش به بخش خصوصی واگذار شود قطعا این بخش برای درآمد زایی و تامین هزینه های خود از ورزشکاران و علاقمندان به ورزش شهریه هایی را دریافت می کند که پرداخت این شهریه از توان مردم استان های محروم خارج است.

وی افزود: استان های محروم نیازمند دریافت یارانه های ورزشی هستند و باید شرایط خاصی فراهم شود تا افرادی هم که توانایی مالی ندارد ولی دارای استعداد هستند وارد عرصه ورزش شوند.

وی با تاکید براینکه متولی ورزش در استان باید واقعیت های این حوزه را به اطلاع مردم برساند، اظهارداشت: تبعیض در توزیع امکاناتی ورزشی زمینه ایجاد آسیب های اجتماعی را افزایش می دهد.

کد خبر 3585853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha