آرش اميني - دانشجوي دكتراي رشته مديريت هنري در فرانسه با حضور در ميزگرد بررسي مسائل و مشكلات اركستر سمفونيك تهران در خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : در اغلب كشورهاي دنيا اركستر سمفونيك زير نظر بخش هاي خصوصي اداره مي شود نه بخش دولتي .
وي در ادامه اظهار داشت : در كشورهاي صاحب موسيقي ، دولت با ارائه يارانه به بخش هاي مختلف خصوصي و دولتي اين امكان را فراهم مي كند تا آنها به عنوان سرمايه گذار موجب ادامه حيات اركسترها شوند .
او با اشاره به اينكه آشنايي با اركستر سمفونيك بايد از كودكي آغاز شود ، گفت : در اكثركشورها مدير روابط عمومي اركستر با برنامه ريزي هدفمند خود، دانش آموزان را به تمرين اركستر دعوت مي كند تا آنها از نزديك شاهد فعاليت هاي آن باشند .
اميني افزود : اركسترسمفونيك تهران به يك شوراي فني نياز دارد كه بتواند در تصميم گيري هاي هنري كلان اركستر ازجمله انتخاب نوازنده دخيل باشد تا ساختار اركستر به تدريج تغيير كند و هيچ آسيبي به آن نرسد .
وي با ابراز تاسف از اينكه ابهت و احترام اركستر سمفونيك تهران از بين رفته است، خاطر نشان كرد : كاركردن دراركستر سمفونيك براي هر كسي در هر نقطه دنيا يك ارزش محسوب مي شود ، اما متاسفانه اين ارزش در اركستر سمفونيك تهران از بين رفته است .
آرش اميني در پايان گفت : يك اركستر سمفونيك در درجه نخست به نظم نياز دارد ، حتي اگر شده تعداد نوانده هايش به 30 نفر برسد. اركستر سمفونيك تهران بايد طوري عمل كند تا نوازنده هايي كه مي خواهند وارد آن شوند، ماه ها پشت در بمانند تا وقتي وارد آن شدند، قدرش را بدانند و طريقه حضور در آن را بفهمند.
نظر شما