۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۵۶

برنامه‌های سال۹۵شر کت واحد اتوبوسرانی؛

احداث ادامه خط ۱۰بی آرتی/طراحی ۸خط ویژه اتوبوس در شهر آفتاب

احداث ادامه خط ۱۰بی آرتی/طراحی ۸خط ویژه اتوبوس در شهر آفتاب

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی برنامه های شر کت واحد اتوبوسرانی در سال ۹۵ تشریح کرد .

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان سنندجی در نشستی با اشاره به برنامه‌های سال ۹۵ شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: طی سال جدید و در قالب برنامه پنج‌ساله‌ای که شورای شهر تعریف کرده، نوسازی ناوگان اتوبوسی تهران را در دستور کار داریم و قرار است؛ بازسازی ۵۰۰ دستگاه اتوبوس از طریق بخش خصوصی انجام شود.

وی با بیان این که  بخشی از هوشمندسازی ناوگان اتوبوسی انجام شده و قرار است؛ این پروژه را در سال جدید تکمیل کنیم گفت : این فرآیند کمک بسیاری در استفاده همه شهروندان از سیستم اتوبوسرانی خواهد داشت که به عنوان مثال سیستم اعلام ایستگاه‌ها که در حال حاضر داخل اتوبوس‌ها راه‌اندازی شده، مانیتورینگ کردن اتوبوس‌ها، سهولت ارتباط با همکاران راننده اتوبوس، نظارت و کنترل بر اتوبوس‌ها، نظافت اتوبوس‌ها و ... از جمله مواردی است که با هوشمندسازی ناوگان اتوبوسی محقق می‌شود که این مسائل مورد درخواست مردم بوده و در برنامه پنج‌ساله نیز پیش‌بینی شده‌است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به تجهیز برخی از اتوبوس های شرکت واحد به  فیلترهای دوده گفت: نصب این فیلترها  برای اتوبوس‌های دارای استاندارد یورو ۲ که تعدادشان بالغ بر هزار و ۸۰۰ دستگاه اتوبوس بوده و معمولا بیش از ۱۱ ماه قدمت دارند؛ ضروری است.

وی با تاکید براینکه اتوبوس‌هایی که به تازگی خریداری شده و وارد سیستم اتوبوسرانی تهران شده‌اند، دارای استاندارد یورو ۴ بوده و نیاز به نصب فیلتر دوده ندارند گفت: در حال حاضر از ۶ هزا رو ۳۰۰ دستگاه اتوبوس ما ۵۰ درصد از سوخت CNG استفاده کرده و ۵۰ درصد دیزلی هستند که از این تعداد نیز هزار و ۳۰۰ دستگاه دارای استاندارد یورو ۳ و یورو ۴ هستند.

سنندجی خاطرنشان کرد: سال گذشته تعداد ۱۵۰ دستگاه اتوبوس را برای نصب دیزل تحویل پیمانکار دادیم و خوشبختانه کار از سال گذشته شروع شده است و مابقی اتوبوس‌ها را نیز در سال ۹۵ در دستور کار خواهیم داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به افتتاح سه خط اتوبوسی در غرب تهران اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی خط شهید بهشتی ـ شهید مطهری که روز دوم فروردین ماه انجام شد؛   اقدام مهمی بود که موجب ایجاد نظم در این خیابان شد و مسافرخوبی نیز پیدا کرد.

سنندجی افزود: همچنین در سال جاری ادامه خط ۱۰ بی‌آرتی را خواهیم داشت که از ایستگاه علوم تحقیقات شروع شده و به میدان آزادی می‌رود که امیدواریم بتوانیم این خط را به خیابان اسماعیل‌آباد واقع در منطقه ۱۸ برسانیم که در حال حاضر نیز کار آسفالت آن انجام شده و ظرف سه هفته آینده این پایانه آماده بهره‌برداری خواهد بود.

وی ادامه داد: در صورت راه‌اندازی این خط اتوبوس‌هایی که متعلق به شهرستان‌های اطراف تهران بوده و وارد شهر تهران می‌شوند به سیستم ما مرتبط می‌شود که موجب برقراری نظم در این مناطق خواهد شد.

مدیر عامل شرکت واحد با بیان اینکه ادامه خط ۵ اتوبوس را در دست برنامه‌ریزی داریم، گفت: قصد داریم این خط را به منطقه ۲۲ شهر تهران برسانیم.

سنندجی با یادآوری اینکه بخشی از خط اتوبوس برقی در سال گذشته راه‌اندازی شد، گفت : تکمیل این خطوط را در سال جاری انجام خواهیم داد و برای توسعه این خطوط نیز برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با بیان اینکه از ۵ خط فرامنطقه‌ای خطوط پیروزی به شهرک ولفجر و شهید بهشتی به شهید مطهری راه‌اندازی شد، ادامه داد: ۳ خط دیگر نیز به لحاظ اجتماعی و ترافیکی مورد مطالعه قرار گرفته و راه‌اندازی خواهد شد. همچنین خط یک اتوبوس در دستور کار مطالعه قرار دارد و قصد داریم این خط را از میدان آزادی به پایانه وردآورد برسانیم.

وی با بیان اینکه ما در شهر تهران نیاز به ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس داریم، اظهار کرد: به دلیل کمبود اتوبوس‌در شهر تهران سرفاصله‌ها زیاد است به‌گونه‌ای که براساس استاندارد جهانی سرفاصله ۴ دقیقه است اما این مقدار در تهران به ۱۱ دقیقه نیز می‌رسد.

سنندجی همچنین درخصوص اقدامات انجام شده در راستای نوسازی ناوگان مینی‌بوسی شهر تهران گفت: تصمیم گرفتیم مینی‌بوس را تبدیل به سایر مدل‌های حمل و نقل کنیم و در این راستا از رانندگان مینی‌بوس خواستیم خودروهای خود را با تاکسی یا اتوبوس تعویض کرده و یا از رده خارج کنند که در سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ دستگاه مینی‌بوس را از رده خارج کردیم.

وی اظهار امیدواری کرد که در سال ۹۵ خبرهای خوبی درخصوص سیستم مینی‌بوسی شهر تهران شنیده شود.

مدیرعامل شرکت واحد پایان قرارداد ۱۰ ساله شرکت‌ها با شرکت واحد اتوبوسرانی در سال جاری را اتفاقی خوب خواند که می‌تواند آن را به عنوان فرصتی خوب برای پالایش شرکت‌ها و انعقاد قرارداد با آنها در شرایط جدید تلقی کرد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران همچنین  از راه اندازی ۸ خط اتوبوس ویژه نمایشگاه شهر آفتاب از ۶ پایانه پایتخت خبر داد و گفت: ۶ مسیر مشخص و آماده خدمات دهی است و ۲ خط در دست بررسی مسیر است.

سنندجی در با بیان اینکه ۶ خط ویژه نمایشگاه شهر آفتاب از تاریخ ۱۴ فروردین ماه آماده است، گفت: ۱۰۰ دستگاه اتوبوس به منظور خدمات رسانی در این خطوط تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به مسیرهای تردد این خطوط گفت : خط ۱ میدان صنعت، بزرگراه شیخ فضل الله نوری، میدان آزادی، بزرگراه سعیدی، بزرگراه شهید کاظمی، خیلیج فارس  نمایشگاه شهر آفتاب با طول ۲۷.۶۰۰ کیلومتر است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران ادامه داد: مسیر دوم شامل میدان آزادی، بزرگراه سعیدی، بزرگراه کاظمی، خلیج فارس نمایشگاه شهر آفتاب که طول این مسیر نیز ۲۰.۲۶۲ کیلومتر است و مسیر سوم میدان رسالت، بزرگراه امام علیع(ع)، خلیج فارس، نمایشگاه شهرآفتاب که طول این مسیر هم ۳۱.۷۶۹ کیلومتر است.

به گفته سنندجی خط پایانه خاوران، بزرگراه آزادگان، خلیج فارس نمایشگاه شهرآفتاب بطول ۲۰.۱۹۰ کیلومتر  و مسیر میدان راه آهن، خیابان دشت آزادگان، بزرگراه تندگویان، شهید عسگری، خیلج فارس نمایشگاه شهرآفتاب  به طول ۱۸.۲۵۰ کیلومتر خطوط ۴ و ۵ را شامل می شود.

سنندجی با بیان اینکه مسیر ششم پایانه جنوب – بزرگراه بعثت، میدان بهمن، بزرگراه عسگری، خلیج فارس نمایشگاه شهرآفتاب بوده است که تمامی این خطوط از تاریخ ۱۴ فروردین ماه در صورت حضور متقاضیان آماده به کار بوده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پایان یادآور شد: زمان سرویس دهی این خطوط از ساعت ۸ صبح تا پایان کار نمایشگاه است که در سرفاصله ۱۵ دقیقه جابه جایی مسافران را انجام می دهند.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران  همچنین با اعلام این که با ورود اتوبوس های جدید امکانات رفت وآمد معلولان تسهیل خواهد شد، افزود: به زودی همه خطوط اتوبوسرانی به تابلوهای بریل تجهیز می شود.

سنندجی با اعلام اینکه  شهرداری مناطق اقدام به کف سازی تجهیز بریل درسطح ایستگاه ها کردند، گفت : نصب تابلوها توسط شرکت اتوبوسرانی انجام گرفته است  و در واقع این اولین بار بود که در ایستگاه های حمل ونقل عمومی به رفت و آمد نابینایان به شکل وِیژه توجه شد.

سنندجی،   استاندار سازی اتوبوس ها را راهکار قطعی تسهیل رفت و آمد معلولان معرفی  واظهارکرد : در حال حاضر خطوط بی آر تی  امکان بهتری برای رفت و آمد معلولان فراهم می کند و این در حالی است که متاسفانه برخی اتوبوس استاندارد نیستند به طوری که در اتوبوس هایی که دارای ارتفاع بیشتر هستند، رفت وآمد برای معلولان  دشوار است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی به عزم جدی مدیریت حمل و نقل در جهت تسهیل رفت وآمد معلولان اشاره کرده وگفت: در حال حاضر سامانه کمک معلولان و جانبازان برای ارائه خدمات به این عزیزان در حال فعالیت است و با برنامه ریزی های انجام شده اتوبوس های جدید ومناسب به سیستم اتوبوسرانی وارد شده تا افراد کم توان و ناتوان نیز امکان دسترسی به حمل و نقل عمومی را داشته باشند.

 

کد خبر 3595031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha