۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۳۲

مدیركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان خبر داد:

صدور سند برای ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار هكتار از اراضی استان اصفهان

صدور سند برای ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار هكتار از اراضی استان اصفهان

اصفهان – مدیركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان گفت: تاكنون برای ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار هكتار از اراضی استان اصفهان سند صادر شده كه البته ۹۰ درصد این سندها باید تعویض شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بهبهانی بعد ازظهر یكشنبه در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به اینكه ثبت همه اسناد مالكیتی غیر منقول، ثبت وقایع ازدواج و طلاق، ثبت شركت‌ها و موسسات و ... بر عهده ثبت اسناد و املاك است، اظهار داشت: در حال حاضر و به منظور ارائه خدمات بهتر به ارباب رجوع بیش از ۸۵ درصد از فعالیت‌های ثبت اسناد و املاك در استان اصفهان به صورت الكترونیكی در حال انجام است.

صدور ۱۲ میلیون برگ ثبتی طی دو سال در اصفهان

وی با بیان اینكه تاكنون در استان اصفهان ۱۲ میلیون برگ ثبتی به صورت الكترونیك ثبت شده‌ است، افزود: باید توجه داشت كه استان اصفهان پس از تهران استان پیشتاز در ثبت الكترونیكی اسناد است كه بر این اساس تا كنون ثبت الكترونیكی در ادارات جنوب، غرب و بهارستان شهر اصفهان به پایان رسیده و در ادارت مركزی، شرق و شمال اصفهان نیز در حال تكمیل است.

مدیركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان با اشاره به اینكه برای اجرای طرح ثبت الكترونیكی پرونده‌‌های ثبت اسناد استان اصفهان دو قرار داد به ارزش دو میلیارد و ۲۱۰ میلیون تومان و ۸۰۰ میلیون تومانی منعقد شده است، افزود: تا دو ماه آینده ثبت الكترونیكی همه پرونده‌های اداره كل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان به صورت الكترونیكی ثبت خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینكه استان اصفهان در سال ۹۳ نخستین استانی بود كه طرح پستی تقاضای صدور سند را اجرایی كرد، بیان داشت: تا كنون در این استان ۵۰۰ هزار سند مالكیت به این روش به ثبت و در اختیار شهروندان قرار گرفته است.

۹۰ درصد از اسناد مالكییت استان به صورت پستی صادر می‌شود

بهبهانی با اشاره به اینكه در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از صدور سند در استان اصفهان به روش پستی انجام می‌گیرد، گفت: تا قبل از اجرای طرح پستی صدور سند، ماهانه ۱۴ هزار سند در مراكز ثبت اسناد به ثبت می‌رسید و این در حالی است كه بعد از اجرای طرح، آمار به صدور ۲۱ هزار سند افزایش یافت.

وی كه معتقد است با اجرای طرح صدور سند به روش پستی دست واسطه‌ها از این اداره كوتاه می‌شود، اضافه كرد: این در حالی است كه میزان فساد و تخلفات كارمندان نیز در این روش كاسته می‌شود.

مدیركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان در ادامه نیروی انسانی را سرمایه هر سازمان دانست و ابراز داشت: باید توجه داشت كه برای این سرمایه‌ هزینه‌های سنگینی شده است  و ابزار نیستند كه آنها را بخواهیم و یا نخواهیم بلكه باید از این ظرفیت به بهترین شكل بهره برداری لازم را داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به اینكه از سال ۹۳ تاكنون تمام اسناد در استان اصفهان به صورت آنی ثبت می‌شود، گفت: از این رو و با اجرای این طرح می‌توان نظارت بهتر و كسب آمار برخط را از فعالیت‌های دفاتر در دسترس داشت.

بهبهانی همچنین مدت زمان صدور سند تك برگی را از یك تا سه روز اعلام كرد و گفت: برای صدور سندی كه قرار است از دفترچه‌ای به تك برگی تبدیل شود نیز حداكثر ۱۰ روز زمان نیاز است.

۲۰۲ هزار پرونده اسناد عادی در اصفهان بازگشایی شده است

وی اصفهان را منحصر به فردترین استان كشور در خصوص دارا بودن تعداد سند عادی عنوان كرد و گفت: تا كنون ۲۰۲ هزار پرونده در خصوص اسناد عادی در استان اصفهان بازگشایی شده و این در حالی است كه در استان مازندران ۱۶۰ هزار و در استان اصفهان ۱۵۰ هزار پرونده در این خصوص بازگشایی شده است.

مدیركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان اضافه كرد: در حال حاضر ۷۰ هزار از این پرونده‌ها تعیین تكلیف شده است.

قانون تعیین تكلیف اراضی مشكل آفرین است

وی در ادامه با تاكید بر اینكه قانون تعیین تكلیف اراضی در ایران دارای ایرادات اساسی است، ابراز داشت: باید توجه داشت كه سازمان ثبت اسناد بر اساس قانون مصوبه سال ۹۱ اجازه صدور سند برای زمین را ندارد و این در حالی است كه شهرداری‌ها نیز برای صدور پروانه ساخت برای زمین‌ها داشتن سند را ضروری می‌دانند اما این قانون برای مردم مشكل آفرین شده است.

بهبهانی اضافه كرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید این نقص قانونی را مرتفع كنند و احداث اعیانی را از قانون تعیین تكلیف اراضی حذف كنند.

وی در ادامه با اشاره به اینكه استان اصفهان دارای ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار هكتار اراضی است، گفت: تاكنون برای ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار هكتار از این اراضی سند صادر شده است كه البته ۹۰ درصد این سندها باید تعویض شود.

مدیركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان ابراز داشت: همه افرادی كه سند دفترچه‌ای دارند باید سند خود را برای امنیت بیشتر به حالت تك برگی در بیاورند.

وی میزان درآمد اداره كل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان در سال ۹۴ را ۱۱۰ میلیارد تومان عنوان كرد و افزود: این در حالی است كه در برنامه‌ریزی‌ها میزان درآمد این اداره كل را ۲۸ میلیارد تومان تصویب كرده بوند كه این میزان بیانگر افزایش ۳۵۰ درصدی درآمد اداره كل ثبت اسناد و املاك است.

ثبت ۲۸۰ میلیارد تومان معوقات بانكی در استان اصفهان

بهبهانی با اشاره به اینكه ۴۲ درصد از درآمد سازمان ثبت اسناد و املاك به حساب هلال احمر، هشت درصد به حساب شهرداری‌ها و ۵۰ درصد نیز به خزانه دولت می‌رود، بیان داشت: این در حالی است كه در برخی از ادارات ثبت اسناد استان اصفهان با مشكلات زیادی به لحاظ ساختمان و تامین امكانات روبرو هستند.

وی میزان معوقات بانكی ثبت شده در سازمان ثبت اسناد و املاك استان اصفهان در سال ۹۴ را ۲۸۰ میلیارد تومان اعلام كرد و گفت: این در حالی است كه معوقات بانكی سال ۹۳ در استان اصفهان ۱۴۶ میلیارد تومان ثبت شده بود.

کد خبر 3601346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha