۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۰۳

در حوزه هنری برپا شد:

شب پرخاطره هنرمندان و نویسندگان با یاد شهید سیاح طاهری

شب پرخاطره هنرمندان و نویسندگان با یاد شهید سیاح طاهری

یاد و خاطره شهید سیاح طاهری در نخستین شب خاطره حوزه هنری در سال ۹۵ توسط هنرمندان و نوینسدگان گرامی داشته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در اولین  مراسم شب خاطره حوزه هنری در سال جدید که پنجشنه اول اردیبهشت برگزار شد، تعدادی از هنرمندان سینما و تئاتر ضمن شرکت در این مجلس به ذکر خاطراتی از این مرد سختکوش عرصه های فرهنگ و جهاد پرداختند .

مهرداد صدیقیان بازیگر سینما در این مراسم با اشاره به شهید طاهری گفت: حاج سعید همیشه با آرامش کارها را پیش می‌برد و آرامش خدایی در میان ان همه گرفتاری یک جشنواره مردمی و خودجوش و سه هزار کودک روستایی که درهر سانس صبح و بعد از ظهر با شور و هیجان بالا و پایین می پریدند اصلا کار ساده ای نبود. این تنها جشنواره ای است که اصلا برای امدن بدان به هیچ موضوعی فکر نمی‌کنم .

سید علی صالحی بازیگر تاتر و سینما  نیز به ذکر خاطراتی از شهید در دوران کار با او در جشنواره دانش اموزی فیلم دفاع مقدس پرداخته و اظهار داشت :چگونه مردی جانباز با وجود هزار مشکل بنیانگذار چنین جشنواره مردمی می‌شود؟ ما همه سربازان فرهنگی او بودیم. در زلزله تبریز کار ساده‌ای نبود که بتوانید ۴۳۰۰۰ کودک نگران از زلزله‌زده و به سوگ نشسته را آنگونه شاد کرد، آن هم خودجوش، داوطلبانه و با کمترین امکانات ولی شهید طاهری از عهده آن برآمد.

مالک سراج نیز به‌عنوان دیگر سخنران این مراسم گفت: من از دوران جنگ و از زمان محاصره آبادان تاکنون نیروی شهید طاهری بوده و او را به ادای تکلیف حداکثری در قبال دین، ملت و مملکت بی‌هیچ چشمداشت حتی اخروی می‌شناسم .

سیده زهرا حسینی راوی کتاب مشهور(دا) حضور خود دراکثر دوره‌های جشنواره در مناطق محروم و یاد شهید طاهری  را اینچنین روایت کرد: این شهید تا فهمید که در منطقه آبدانان و دره شهر متاسفانه بدلیل محرومیت و فقر بیش از اندازه، آمار خودکشی بالاست، سعی کرد با اوردن تمامی بچه‌های مدارس آنجا به جشنواره و ایجاد شادی و امید در روحیه خسته آنان، حرکتی هر چند در حد توان خود برای رفع این مشکل انجام دهد.

در ادامه انسیه شاه‌حسینی کارگردان و سردار پورجمشید به ذکر دیگر خاطرات از کارهای فرهنگی و جهادی وی پرداختند و سپس تندیس شهید دریاقلی سورانی که هرساله در سالگرد حماسه ذوالفقاری  از سوی مردم آبادان به افرادی که کار مهمی در راستای آبادانی و دفاع از ایران کرده باشند اهدا می‌شود، توسط فرمانده اسبق سپاه آبادان و به نمایندگی از مردم این شهر به خانواده شهید اهدا شد.

حبیب احمدزاده نویسنده و مستند ساز نیز با احترام تمام  اخرین کتاب خود با عنوان «گفتگو با سایه، یا بوف کور چگونه ساخته و پرداخته شد» را به خانواده شهید اهدا کرد و گفت که سالها شهید در جریان این تحقیق و موضوعات آن بود و از زمان چاپ ان می پرسید ولی متاسفانه این کتاب دقیقا یک ماه بعد از شهادت او از چاپ بیرون آمد.

کد خبر 3604854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha