۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۶

سردار یدالله جوانی عنوان کرد؛

مدیریت جهادی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی / شاخصه های فرهنگ جهادی

مدیریت جهادی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی / شاخصه های فرهنگ جهادی

یدالله جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: شاخصه های فرهنگ جهادی باورمندی نسبت به خداوند، خود را در محضر خدا دیدن، در مسیر خدا حرکت کردن و کار را برای رضای خدا انجام دادن و... است.

به گزارش خبرگزاری مهر، یدالله جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این که مدیریت جهادی دارای مولفه‌های خاص خود بوده و برای نهادینه شدن این نوع مدیریت باید در ابتدا باور جهادی در میان مردم و مسئولان شکل بگیرد، گفت: در این مسیر ابتکار عمل در دست متولیان امر قرار گرفته تا از این طریق اقدامات مناسبی برای رفع مشکلات بسیاری که در حوزه اقتصاد و فرهنگ در کشور وجود دارد صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه مدیریت جهادی سبک مدیریتی تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است افزود: برای عملیاتی شدن مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی و مفاهیمی از این دست پیش نیازهایی باید احراز شود یعنی تحقق اقتصاد مقاومتی و پیاده‌سازی سیاست‌های ابلاغی در راستای آن از سوی رهبر معظم انقلاب نیاز به یک سبک مدیریتی خاص دارد که توان پاسخگویی در برابر نیاز کشور را دارا باشد.

جوانی به ترکیب دو واژه مدیریت و جهاد اشاره و در مورد ویژگی های مدیران جهادی تصریح کرد: هنگامی که واژه جهاد به مدیریت اضافه شود این مدیریت را دارای یک سری ویژگی‌های خاص می‌کند و البته این ویژگی‌ها می‌طلبد که مدیرانی که تلاش دارند در این سبک مدیریتی کار کنند نیز دارای این ویژگی‌ها و خصوصیات باشند. مدیرانی در این حوزه موفق خواهند بود که در ابتدا خود را واقعا در صحنه جهاد ببینند و دشمن را نیز در این صحنه به خوبی رصد کرده و برای مقابله با تلاش دشمن مانند یک مجاهد فی سبیل الله رفتار کنند.

وی افزود: یک مدیر جهادی برای پیشبرد کارهای حوزه مسئولیتی خود صرفا تمرکز بر عوامل مادی ندارد؛ بلکه در کنار این عوامل به قدرت خداوند و توانمندی‌هایی که از ناحیه حضرت باریتعالی در اختیار وی قرار می‌گیرد نیز توجه دارد. این حقیقت یکی از وجوه اصلی تمایز میان مدیریت جهادی با مدیریت غیر جهادی است. در مدیریت جهادی بیت المال مورد توجه است و خستگی معنا ندارد و در حقیقت پشتکار و داشتن اراده فولادین در این نوع مدیریت یک اصل است.

جوانی در تبیین مدیریت جهادی و فرهنگ آن خاطر نشان کرد : در واقع مدیریت جهادی متکی بر یک نوع فرهنگ است و این فرهنگ‌‌ همان فرهنگ جهادی است که دارای شاخصه‌هایی مانند باورمندی نسبت به خداوند، خود را در محضر خدا دیدن، در مسیر خدا حرکت کردن، از حرکت باز نماندن و کار را برای رضای خدا انجام دادن، مرعوب دشمن نشدن و دشمن را بزرگ ندیدن و غیره دارد که این موارد از اصول اصلی این نوع مدیریت است.

وی در پایان افزود: هنگامی که لفظ مدیریت جهادی به کار برده می‌شود منظور مدیران جامعه در همه سطوح هستند، اما این مدیریت باید نگاهش به مردم و جامعه باشد و به نحوی در این مسیر حرکت شود که مشکلات را بشود رفع کرد. اتفاقا مدیریت جهادی نگاهش مردمی است، رویکردش در حل مسائل با تکیه بر مردم است، این مدیریت در جنگ تحمیلی با کمک مردم راه موفقیت را طی کرد و در درجات بالا‌تر باید گفت امام(ره) خود یک مدیر جهادی است و این راهبر بی‌نظیر با اتکای به این مدیریت، انقلاب اسلامی را رقم می‌زند و جنگ را اداره می‌کند. هم چنین ما دولتمردان و مسئولان را داریم که باید در مسیر تحقق مدیریت جهادی تلاش خود را انجام دهند و بر این اساس باید با مدیریت جهادی و نگاه به درون مسیر رسیدن به اقتصادی شکوفا را دنبال کنند.

کد خبر 3616454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha