۱۷ آبان ۱۳۸۲، ۱۳:۲۷

استاد دانشگاه مغرب در گفت و گو با "مهر":

زبان فارسي زبان اسلام ، تمدن و فرهنگ است

تاثيراتي كه زبان فارسي در گسترش و پيشبرد اسلام داشته است بر هيچ كس پوشيده نيست و بايد قبول كرد كه زبان فارسي زبان اسلام، تمدن و فرهنگ است.

" احمد موسي"  با بيان اين مطلب در گفت و گو با خبر نگار ادبي "مهر"، افزود : از اين  جهت  بسياري از دانشجويان مغرب اين زبان را براي تحصيل انتخاب مي كنند و معتقد هستند براي پيشرفت در ادبيات بايد اين زبان را ياد گرفت. چون عرفان ، فلسفه و منطق قابل توجه اي در زبان فارسي است كه دانشجويان  مغربي به آن نياز دارند .
وي گفت : دليل ديگري كه دانشجويان مغربي را به ياد گيري اين زبان علاقه مند مي كند موقعيت كشور ايران و رخدادهاي سياسي فرهنگي آن است . ايران داراي موقعيتي است كه مي تواند در خاورميانه نقشهاي زيادي داشته باشد .
وي تصريح كرد: زبان و ادبيات فارسي از موقعيت قوي و خوبي برخوردار است .از زماني كه اولين دانشگاه مغرب افتتاح شد كرسي زبان  فارسي نيز راه اندازي شد . اكنون 6 دانشگاه در كشور مغرب، زبان فارسي تدريس مي كنند.اين خوب است، اما به نظر من بايد افزايش يابد ، چون علاقه مندان به ادبيات فارسي روز به روز افزايش مي يابد .
موسي با اشاره به اينكه دركشور مغرب بعد از زبان عربي و فرانسه زبان فارسي از طرفداران بيشتري برخوردار است افزود: جاي تاسف دارد كه ادبيات معاصر فارسي در مغرب و ديگر كشورها كم فروغ است . فكر مي كنم يكي از دلايل آن ترجمه نكردن آثار ادبيات معاصر، و دليل ديگر تدريس بيش از اندازه ادبيات كلاسيك در دانشگاه است . 
کد خبر 36195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha