به گزارش خبرنگار مهر، دویست و سی و پنجمین نشست رسمی شورای اسلامی شهر کرمانشاه شامگاه دوشنبه به ریاست سید احسان احسانی با دستور کار بررسی نامههای وارده به شورا و به طور مشخص بحث مشکلات آسفالت معابر اصلی و فرعی شهر برگزار شد.
مدیر و معاون عمرانی شهرداری کرمانشاه در جلسه حاضر شدند و به سوالات و دغدغههای اعضای شورا در خصوص وضعیت آسفالت معابر پاسخ دادند.
حجتالاسلام رضا زینالدین عضو شورا با انتقاد از وضعیت آسفالت معابر کرمانشاه گفت: وضعیت آسفالت و لکهگیری معابر اصلی و فرعی و کوچههای شهر افتضاح است و به عنوان مثال مسیری از چهارراه شاطرآباد ۲ سال است که در نوبت روکش آسفالت قرار دارد.
حجتالاسلام زینالدین پیشنهاد داد که شهرداری برای انجام آسفالت معابر شیفتهای کاری پرسنل مربوطه را در مدتی که هوا مناسب است افزایش دهد.
موسوی اجاق اما معتقد بود که بدون استثنا تمام مناطق شهر کرمانشاه در بحث آسفالت مشکل دارد از طرفی شهرداری بابت حفاری از سالها پیش پول گرفته اما اقدام لازم صورت نگرفته و اصلا حفاریها ترمیم نشده است.
وی خواستار افتتاح حساب جداگانهای بابت مبالغ دریافتی حفاری از افراد حقیقی و حقوقی شد.
جبار گوهری با اشاره به اینکه ۷۰ درصد کوچههای کرمانشاه در بحث آسفالت مشکل دارند، افزود: بسیاری از پروژههای شهرداری تعطیل شده است و در حال حاضر شهر کرمانشاه به یک انقلاب آسفالت احتیاج دارد.
گوهری همچنین اشاره کرد که پیک کاری برای انجام آسفالت شهرهایی با اقلیم کرمانشاه ۳ ماهه نخست سال است اما وضعیت نشان میدهد که در این برهه از امسال در بحث آسفالت معابر شهر رکود داشتیم و این به دلیل بیبرنامگی است و از سوی دیگر شهرداری از ۳ سال گذشته کار خاصی در بحث آسفالت انجام نداده و باید پرسید که چرا هر سال حجم آسفالت معابر زیاد اما طول عمر مناسبی ندارند.
وی انجام کار تحقیقاتی برای این مسئله که چرا آسفالت معابر کرمانشاه عمر طولانی ندارد را راهکاری برای این مشکل دانست و افزود: شهرداری مبلغی از بودجه آسفالت را برای کار تحقیقاتی در این خصوص بگذارد.
مدیریت آبهای سطحی در شهر برای افزایش طول عمر آسفالت معابر موثر است
باقری عضو دیگر شورا به نکته دیگری اشاره کرد و آبهای سطحی را از عوامل موثر در بروز مشکل برای آسفالت معابر شهر دانست و گفت: آبهای سطحی خسارات زیادی به آسفالت معابر شهر میزند و آسفالت بزرگراهها نیز عمر چندانی ندارد.
وی بیان کرد: وجود رودخانه قرهسو و آبشوران برای مدیریت آبهای سطحی امتیاز خوبی است و باید از این پتانسیل استفاده کرد، از طرفی ۸۰ درصد کار پروژه های شهر در بخش عمرانی است و ۸۰ درصد بودجه نیز به سمت عمرانی است اما در عمران شهر ماندیم.
باقری خواستار توجه ویژه شهرداری به پروژه ده مجنون شد و گفت: این پروژه باید در مدت ۸ ماه به اتمام میرسید اما کار آن به بیش از دو سال کشیده شده است.
حسن مرادقلی نیز معتقد بود در برخی معابر کیفیت آسفالت از حد استاندارد پایینتر است و در بحث کنترل کیفیت آسفالت با مشکل مواجه هستیم.
احمدزاده سخنگوی شورا خواستار توجه به وضعیت آسفالت شهرک پردیس شد و گفت: اهالی شهرک مدعی شدند که نوع قیر و آسفالت این شهرک سوخته شده و کیفیت لازم را ندارد.
شهپرست دیگر عضو شورا خواستار احیای کمیسیون حفاری شد و گفت: مستنداتی در خصوص اینکه شفاف سازی در امر آسفالت معابر شهر باشد نداریم و لازم است که کمیسیون حفاری احیا شود.
خسرو زرافشانی منشی هیئت رئیسه خواستار شفافسازی پروژههای منعقد شده با قرارگاه خاتم شد و گفت: پروژهها شفاف سازی شود تا شورا مساعدت لازم را به عمل آورد.
اعضای شورا پیشنهاداتی در خصوص تولید آسفالت با کیفیت بهتر از وضعیت فعلی ارائه دادند و اعضا متفقالقول بودند که شهرداری با توجه به امکانات و تجهیزات و منابعی که در اختیار دارد در سال جاری با استفاده از کارخانههای تولید آسفالت خود و در صورت نیاز با استفاده از کارخانههای بخش خصوصی نسبت به روکش معابر اصلی و معابری که دارای اولویت هستند اقدام نماید.
همچنین مقرر شد شهرداری کرمانشاه در بحث لکهگیری و ترمیم با استفاده از ابزارآلات جدید و تکنولوژی روز نسبت به برداشت و کندهکاری آسفالت قدیمی از سطح معابر و ترمیم با رعایت استانداردها و شرایط فنی و اصولی اقدام کند.
نظر شما