به گزارش خبرگزاري مهر در مراسم اختتاميه اردوي علمي فرهنگي طلاب مدرسه علميه امام محمد باقر (ع) بر لزوم توجه بشريت به ابعاد اخلاقي زندگي تاكيد كرد و گفت: يكي از مشكلات جهان امروز جدايي انسان ها از ذات كبريايي حق تعالي است. در دنياي امروز پيشرفت هاي علمي كم نيست و ما شاهد پيشرفت هايي هستيم كه براي نسل قبل مانند معجزه است ولي سوال اين است كه چرا با اين همه پيشرفت هاي علمي مراتب انحطاط و سقوط انسان بيشتر مي شود.
حجت الاسلام حسيني بوشهر تصريح كرد: متاسفانه فقر فرهنگي وعدم فضايل اخلاقي در جامعه جهاني به گونه اي است كه كساني كه مدعي تمدن و پيشرفت هستند تامين كننده تسليحات نظامي براي كشتار بي پناهان لبنان وفلسطين مي شوند.
مدير حوزه عليمه قم توجه به مباحث اخلاقي، تهذيب و تزكيه نفس را از ويژگي هاي اصلي علوم حوزوي بر شمرد و افزود: در كنار دروس متداول حوزه از قبيل فقه، تاريخ، حديث و ... توجه به مباحث اخلاقي ضروري است و اگر جامعه حوزوي ما در مسير رشد و بالندگي خود به آن برسد به هدف واقعي خود رسيده است و چنانچه اين بعد را از حوزه جدا كينم چيزي براي حوزه باقي نخواهد ماند.
وي با استناد به متون اسلامي اظهار داشت: اگر خدا انسان را دوست داشته باشد اطاعت خود را به او الهام، قناعت را در زندگي او نهادينه و تفقه و ژرف نگري در دين را به او عنايت مي كند و اينها از نتايج دوستي و محبت خداست. از سويي اگر محبوب خداوند شديم دوست دارد اثر نعمت را در وجود محبان خود ببيند. تهذيب نفس، تفكر و ترويج معارف الهي همگي از آثار نعمت حضور در حوزه علميه است و حوزويان بايد قدردان اين نعميت بزرگ الهي باشند.
نظر شما