به گزارش خبرنگار مهر، در همایش ملی فرهنگ رانندگی، قانونگریزی و رفتار تهاجمی که در دانشگاه یزد برگزار شد، از اختراع دو جوان یزدی که هم اکنون در مرحله تولید قرار گرفته است، رونمایی شد.
رئیس دانشگاه یزد در این همایش با بیان اینکه لازم است فرهنگ و آسیب های رانندگی در یزد آسیب شناسی شود، اظهار داشت: باید دید چرا مردم یزد که به آرامی و نجابت شهرت دارند، در هنگام رانندگی رفتاری خلاف ویژگی ذاتی خود دارند.
محمدصالح اولیا تاکید کرد: امیدواریم با راه اندازی قطب علمی ترافیک در دانشگاه یزد بتوانیم با انجام کارهای علمی و پژوهشی و نزدیک کردن پژوهش ها به اجرا، ایمن راندن را در جامعه نهادینه کنیم.
انتقاد از عدم همکاری استانداری و شهرداری یزد
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه یزد نیز در این همایش از ناهماهنگی و عدم همکاری شهرداری و استانداری یزد از این همایش اظهار داشت: معضل ترافیک و تصادفات استانی است اما متاسفانه استانداری و شهرداری حاضر به همکاری نشدند و تنها ارگان همراه ما در این زمینه، راهنمایی و رانندگی بود.
مهدی رحیمی با اشاره به تلاش های انجام شده برای برگزاری این همایش عنوان کرد: محوری این همایش روانشناسی وعلوم تربیتی و علوم اجتماعی، تدابیر حقوقی و قضایی، هنر و معماری و شهرسازی و مدیریت اقتصاد بود که در مجموع ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه آن رسید که ۲۰ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی ارائه شد.
یزد مملو از خودروهای تک سرنشین
استادیار دانشگاه یزد نیز در این همایش با اشاره به اینکه شهر یزد نیز مانند سایر شهرها مملو از خودروهای تک سرنشین شده است، اظهار داشت: تسهیلات زیرساختی و ایمنی برای دوچرخه سواری و ایجاد شبکه به هم پیوسته پیاده و دوچرخه همچنین نظم و توسعه در حمل و نقل عمومی میتواند برای خالی شدن معابر از خودروهای تک سرنشین و ترافیک مؤثر باشد.
مهدی فلاح تفتی عنوان کرد: بدون ایجاد محدودیت در استفاده از خودروهای شخصی نمیتوان میزان استفاده از آن را کاهش و استفاده از حمل و نقل عمومی را افزایش داد.
نظر شما