داود طبرسا عصر شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این موضوع بدان معنا نیست که ما جذب سرمایهگذار در استان نداشتهایم بلکه معتقدم میزان جذب سرمایهگذار، متناسب با این پتانسیلها نیست.
وی بابیان اینکه گلستان از ۱۳ ظرفیت سرمایهگذاری هفت ظرفیت رادار است، افزود: فراهم کردن زیرساختهای سرمایهگذاری ازجمله آب، برق، گاز، راه، ریل اسکله، بندرها و تجهیزات فرودگاهی میتواند کمک شایانی به جذب سرمایهگذار در استان کند.
وی با یادآوری اینکه ضعف در هریک از این موارد میتواند مشکلی بر سر راه سرمایهگذاران تلقی شود، به تشریح برنامههای استان برای توسعه جذب سرمایهگذار در گلستان اشاره کرد و متذکر شد: نخستین قدم در این راستا باید رفع و کاهش موانع سرمایهگذاری باشد.
طبرسا تصریح کرد: اداره کل امور اقتصادی و دارایی یک دستگاه ستادی بوده و نقش اجرایی در امر سرمایهگذاری ندارد؛ بنابراین اقداماتی که این دستگاه برای توسعه سرمایهگذاری در استان میتواند به انجام برساند عمدتاً جنبه هماهنگی داشته و منوط به همکاری سایر دستگاههای اجرایی است.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی گلستان خاطرنشان کرد: راهاندازی سامانه پنجره واحد سرمایهگذاری در سطح استان که سامانهای جامع برای ارائه خدمات مربوط به اخذ مجوزهای سرمایهگذاری و همچنین اطلاعرسانی در خصوص قوانین، فرصتها و سایر اطلاعات مرتبط با سرمایهگذاری است با همین هدف انجامشده است.
وی ادامه داد: راهاندازی سامانه پنجره واحد سرمایهگذاری استان نیاز به مراجعه سرمایهگذار به دستگاههای اجرایی مختلف برای کسب مجوز سرمایهگذاری را به حداقل رسانده و کلیه فرآیندهای موردنیاز را بهصورت الکترونیکی قابل رصد میکند.
طبرسا یادآور شد: برای نخستین بار در بین دستگاههای اجرایی استان و در بین تمام مراکز خدمات سرمایهگذاری کشور، طرح تور مجازی یکپارچه استان در مرکز خدمات سرمایهگذاری گلستان اجراشده است.
وی اضافه کرد: این تور، درواقع نرمافزاری برای آشنایی با مناطق گردشگری و فرصتهای سرمایهگذاری استان است که ۱۰۰ منطقه سرمایهگذاری با هماهنگی دستگاههای اجرایی شناسایی و بر روی این سامانه تعیینشده است.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی گلستان همچنین گفت: استان دارای ظرفیتهای بسیاری جهت سرمایهگذاری داخلی و خارجی است اما به نظر میرسد باوجود زیرساختهای فعلی گردشگری باید اولویت قرار گیرد زیرا امکان توفیق در آن بیشتر از بخش صنعتی و کشاورزی است.
نظر شما