پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۲

نوای کمانچه کیهان کلهر تالار وحدت را به وجد آورد

نوای کمانچه کیهان کلهر تالار وحدت را به وجد آورد

شامگاه شنبه ۱ خردادماه کنسرت موسیقی «پردگیان باغ سکوت» به سرپرستی کیهان کلهر برگزار شد و اجرای این هنرمند مطرح و شناخته شده، حاضران در تالار وحدت را به وجد آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه ۱ خردادماه بسیاری برای دیدن اجرای کیهان کلهر، هنرمند مطرح موسیقی ایران و نوازنده متبحر کمانچه در تالار وحدت بنیاد فرهنگی هنری رودکی حضور پیدا کردند تا پس از مدت‌ها شاهد اجرای کیهان کلهر در ایران باشند.

کلهر که با همراهی نوید افقه نوازنده تنبک، علی بهرامی‌فرد نوازنده سنتور و هادی آذرپیرا نوازنده تار، کنسرت «پردگیان باغ سکوت» را برگزار کرد از اینکه بار دیگر در ایران و برای علاقه‌مندان به موسیقی در ایران به اجرای موسیقی می‌پردازد اظهار خوشحالی کرد.

اجرای این گروه موسیقی به ویژه تک‌نوازی‌های کیهان کلهر حاضران در تالار وحدت را به وجد آورد. تکنیک و تبحر و همچنین احساس تأثیرگذار کیهان کلهر در هنگام نواختن کمانچه در کنسرت «پردگیان باغ سکوت» لحظاتی به یاد ماندنی برای علاقه‌مندان به موسیقی و موسیقی ایرانی رقم زد.

کلهر در بخش میانی کنسرت قطعه‌ای آوازی را هم اجرا کرد و در پایان کنسرت «پردگیان باغ سکوت» و پس از تشویق ممتد حاضران در تالار وحدت، با اجرای قطعه «آیریلیق» کار خود را به پایان رساند.

یکی دیگر از نکات قابل توجه در برگزاری کنسرت «پردگیان باغ سکوت»، شروع به موقع و بدون تأخیر این کنسرت موسیقی در تالار وحدت بود.

«پردگیان باغ سکوت» در روزهای دوم، سوم، چهارم، پنجم، دهم، یازدهم و دوازدهم خرداد نیز ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت اجرا می‌شود.

کد خبر 3664800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha