به گزارش خبرنگار مهر، محمدرحیم نوروزیان شب گذشته در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی خراسان شمالی بابیان اینکه سزاوار مردم استان نیست که وضعیت سواد آنها در این حد باشد اظهار داشت: تمام نهادهای پرمخاطب همانند کمیته امداد، جهاد کشاورزی، امور عشایری و اداره کل تعاون باید زمینه سوادآموزی را مهیا کنند تا استان از این وضعیت خارج شود.
نوروزیان افزود: ارائه عملکرد درزمینهٔ سوادآموزی باید با نظارت دقیق انجام شود تا آمار صوری و غیر واقعی گزارش نشود.
وی با اشاره به اینکه شماری از اعضای شورای سوادآموزی استان گزارشی از اجرای مصوبات خود را ارائه ندادهاند، خواستار پیگیری جدی در این زمینه شد.
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: برای اجرایی کردن مصوبات، دستگاهها و اعضای کمکار باید گزارشی از عملکردهایشان را ارائه دهند.
نوروزیان خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی استان باید از حالت سنتی خارج شوند و در اجرای مصوبات با تفکر بسیجی، در پی حل مشکلات و کارها باشند.
جذب ۹ هزار و ۸۰۷ سوادآموز در استان
مدیرکل آموزشوپرورش خراسان شمالی نیز در این نشست اظهار داشت: طی سال گذشته ۹ هزار و ۸۰۷ سوادآموز در استان جذب شدند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است.
براتعلی حاتمی بابیان اینکه امسال طی برنامهریزی انجامشده، حدود ۱۰ هزار نفر بیسواد جذب میشوند، گفت: ۵۰ درصد این افراد بیسواد محض و نیم دیگر برای ادامه تحصیل زیرپوشش مراکز سوادآموزی قرار گیرند.
وی افزود: هماکنون ۹۵ درصد از برنامههای سوادآموزی در استان به شکل برونسپاری انجام میشود.
مدیرکل آموزشوپرورش استان تصریح کرد: تاکنون میزان باسوادی جمعیت خراسان شمالی به ۹۵ درصد رسیده است.
حاتمی سه هزار و ۵۵۵ نفر از بیسوادان استان را اولیای دانش آموزان معرفی کرد و گفت: اولویت برنامه برنامهریزی سوادآموزان با اولیای دانش آموزان است چراکه باسواد شدن والدین در تربیت و آینده دانش آموزان بسیار مؤثر است.
۹ هزار و ۸۹ نفر بیسواد در استان
معاون سوادآموزی آموزشوپرورش خراسان شمالی نیز گفت: هماکنون ۹ هزار و ۸۹ نفر بیسواد در خراسان شمالی وجود دارد که با برنامهریزی انجامشده، بیسوادی در استان تا پایان سال ۹۶ ریشهکن میشود.
مهدی مودی اظهار داشت: هماکنون شمار افراد بیسواد خراسان شمالی حدود ۲۳ هزار نفر برآورد شده است.
نظر شما