۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان:

نداشتن تحمل نظر مخالف از مشکلات بزرگ در جامعه است

نداشتن تحمل نظر مخالف  از مشکلات بزرگ در جامعه است

زنجان-مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: یکی از مشکلات بزرگ در جامعه، نداشتن تحمل نظر مخالف است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از جهاد دانشگاهی استان زنجان، مسیح‌الله سلطانی، در مراسم اختتامیه پنجمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان زنجان و به میزبانی سالن اجتماعات شهید نوری این نهاد انقلابی برگزار شد،افزود: در مسابقات پیش رو شاهد این موضوع بودیم که افراد گروه مخالف خود را نیز تشویق می‌کردند و آموزش این موضوع می‌تواند بسیار ارزشمند بوده و در آینده کشور نیز موثر باشد.

همچنین مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان تاکید کرد: اگر مدیران منعطف و پذیرای نظرات مخالف باشند در این مناظرات شاهد نقدهای خوبی بوده‌ای.

سیدارسلان حسینی گفت: امیدواریم این مسیر همواره ادامه یابد و در سطوح منطقه‌ای و کشوری نیز شاهد درخشش دانشجویان زنجانی باشیم.

وی افزود: امیدواریم روزی برسد که جمع‌بندی این نظرات منجر به یک تصمیم قانونی و منطقی باشد. به عنوان مثال در زمینه پرداخت یارانه، نقدهای خوبی در این مناظرات انجام شد و می‌توان گفت مناظرات برگزار شده شامل انتظارات منطقی بوده است.

رییس جهاددانشگاهی استان زنجان نیز گفت: توجه به سخنان مقام معظم رهبری، بسیاری از مشکلات جامعه علمی را حل خواهد کرد و ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی،‌ یکی از مطالبات اصلی مقام معظم رهبری در حوزه جوانان بوده، ولی متاسفانه این درخواست به خوبی محقق نشده است.

مهدی عباسی افزود: اهمیت این موضوع سبب شد تا جهاددانشگاهی در این عرصه وارد عمل شده و مقدمات آن‌را فراهم کند و لذا اولین قدم فرهنگ‌سازی اجرای مسابقات مناظرات دانشجویی بوده است تا چگونگی گفت‌وگو آموزش داده شود.

رییس جهاددانشگاهی استان زنجان ادامه داد: جهاددانشگاهی علی‌رغم وجود مشکلات فراوان، به خوبی در این زمینه وارد شد که در این راستا ۴۴ تیم در مناظرات ثبت‌نام کردند و همانند‌ سال گذشته که استان زنجان جزو نفرات برتر، هم از نظر کمی و هم به لحاظ کیفی بوده، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نیز رتبه برتر را داشته است.

وی اظهارکرد: در‌ جشنواره مناظرات دانشجویی ۲۱ استادتمام به صورت مستقیم همکاری داشتند و داوران نیز دارای حکم هیئت‌علمی بودند و خوشبختانه داوری‌ها بسیار دقیق بود، به گونه‌ای که تیم‌های برتر اختلاف امتیاز بسیار ناچیزی با یکدیگر داشتند.

عباسی عنوان کرد: وجود این پتانسیل در دانشگاه‌های استان بسیار ارزشمند است، لذا انتظار داریم مسئولان فعال در این زمینه همانند اداره‌کل ورزش و جوانان نگاه ویژه‌ای به حوزه جوانان دانشگاهی داشته باشند که در این راستا پیشنهاد می‌شود ساخت فرهنگ‌سرا یا باشگاه علمی‌فرهنگی در زمینه دانشجویی در اولویت قرار گیرد تا همواره دانشجویان بتوانند در کنار هم قرار گرفته و به تبادل نظرات در حوزه‌های مختلف بپردازند.

همچنین معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان زنجان نیز در این مراسم یادآور شد: انجام فعالیت‌ها برای پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران از ابتدای اسفندماه سال گذشته آغاز شد و ثبت‌نام از دانشجویان و تیم‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه ادامه داشت. در این مسابقات ۱۴ دانشگاه همکاری فعال داشتند و برای آشنایی دانشجویان با فنون و اخلاق مناظره، کارگاهی با حضور دبیر علمی مسابقات برگزار شد.

محمدحسین حسنی ادامه داد: این مسابقات در پنج مرحله٬ با چهل و شش مسابقه و مشارکت ۲۵۰ نفر برگزار شد و میزان حضور اعضا در مسابقات ۹۸۰ نفرساعت بوده است.

وی تاکید کرد: در این مسابقات ۹۳۰۰ نفرساعت تحقیق انجام گرفته و ۲۸۴۰ نفر ساعت نیز نظاره‌گر مناظره‌ها بوده‌اند. همچنین ۸۵۰ نفر ساعت عوامل دانشجویی در این مناظرات فعالیت داشته‌اند و از ۱۶۰ نفرساعت اساتید نیز استفاده شده است.

کد خبر 3671388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha