۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵

برگزیدگان جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری معرفی می شوند

برگزیدگان جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری معرفی می شوند

رئیس کمیته راهبری جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری با اشاره به حضور پررنگ شرکتهای دانش بنیان خصوصی در این دوره از جایزه گفت: برگزیدگان این دوره از جایزه معرفی خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد سلطانی گفت: مطابق سالهای قبل در جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری تندیس طلایی، نقره ای و برنز داریم که تاکنون در ۵ دوره ارزیابی، هیچ شرکتی نتوانسته به این تندیسها دست پیدا کند.

وی با بیان اینکه امسال هم هیچ شرکتی به اندازه کافی امتیاز نیاورده که بتواند از این تندیسها استفاده کند، اظهار داشت: امسال بعد از این تندیسها نشان شایستگی سه ستاره، دو ستاره و یک ستاره را داریم که ۳ شرکت نشان شایستگی سه ستاره ، ۵ شرکت نشان شایستگی دوستاره و ۵ شرکت نشان شایستگی یک ستاره را توانستند کسب کردند.

وی گفت: بعد از آن نشان توانمندی هست که ۱۹ شرکت نشان توانمندی سه ستاره، ۱۶ شرکت نشان توانمندی ۲ ستاره و ۱۹ شرکت نشان توانمندی یک ستاره را توانستند اخذ کنند.

دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه گفت: مجموعا امسال ۸۷ شرکت در این جایزه شرکت کردند که در این میان ۶۰ درصد از بخش خصوصی و ۴۰ درصد از بخش دولتی هستند.

سلطانی با بیان اینکه حضور شرکتهای دانش بنیان خصوصی نسبت به قبل بسیار پررنگ شده است، گفت: در طول سال گذشته ۵ کارگاه آموزشی ( در مجموع ۱۲۰ ساعت آموزشی ) برای آموزش ارزیابان این جایزه یا شرکتهایی که مایلند در جایزه شرکت کنند برگزار شد.

رئیس کمیته راهبری جایزه در ادامه گفت: امسال کتاب سال جایزه که وضعیت شرکتها را از منظر توسعه یافتگی مدیر تکنولوژی تجزیه و تحلیل می کند، چاپ شده که در روز برگزاری جایزه رونمایی و توزیع خواهد شد.

سلطانی با بیان اینکه امیدواریم تا شرکتها جایگاه خودشان را از منظر توسعه فناوری آگاه شوند، افزود: بنا داریم شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای مستقر در مراکز رشد و پارکها، شرکتهایی که با ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی همکاری دارند، شرکتهای دولتی وزارتخانه ها در این جایزه حضور پیدا کنند تا رتبه واقعی خودشان را بدانند.

وی با بیان اینکه از اول تیرماه سال آینده ثبت نام جایزه دور پنجم آغاز خواهد شد، گفت: ما در مدل مفهومی این جایزه دو بخش اساسی داریم بخش توانمندسازها و بخش نتایج. ۶۰۰ امتیاز برای توانمندسازهای درون شرکت و ۴۰۰ امتیاز برای نتایجی که آن شرکت در حوزه فناوری دارد در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه توانمندسازها، پیشرانه های فناوری که عبارتست از رهبری و استراتژی فناوری و نوآوری که شرکت در آن استقرار پیدا کرده و همچنین مدیریت منابع فناوری و نوآوری مجموعا به عنوان پیشرانه های مدیریت فناوری ۲۰۰ امتیاز را به خودشان اختصاص داده اند و فرآیندهای توسعه فناوری که شامل هوشمندی و آینده نگاری فناوری، تحقیق و توسعه فناوری و نوآوری، شبکه نوآوری، اکتساب یادگیری و فناوری، تجاری سازی و بهره برداری از فناوری و نوآوری بوده در مجموع ۴۰۰ امتیاز را به خودشان اختصاص داده اند.

 وی تاکید کرد: مجموعا پیشرانه ­ها و فرآیندهای فناوری ۶۰۰ امتیاز را به خودشان اختصاص می دهند که توانمندسازی فناوری درون شرکتی نام می­ گیرد.

سلطانی تصریح کرد: ما در نتایج ۴۰۰ امتیاز قائل شدیم که این ۴۰۰ امتیاز مربوط به نتایج فناوری و نوآوری آن شرکت، نتایج مالی و بازار شرکت و نتایج منابع انسانی و اثرگذاری شرکت در جامعه بوده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن بیان اینکه این مدل برای هلدینگها و شرکتهای کوچک دانش بنیان به صورت مختصر اصلاح شده است، گفت: مفاهیم کلی مفاهیمی است که توسط مدیر تیم ارزیابی برای هر شرکت با بازدید حضوری و جلسات متعدد ارزیابی و امتیازدهی می شود و جمع امتیازات نسبت به امتیازات شرکتهای دیگر تنظیم می شود و نهایتا شرکت در رتبه خودش قرار می گیرد.   

اختتامیه چهارمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری (IRAMIT ۲۰۱۵) دوشنبه ۱۰خرداد در محل دانشگاه شهید بهشتی با حضور مسئولان برگزار خواهد شد . در اختتامیه چهارمین  دوره این جایزه شرکتها با سه مدل بنگاهها، هلدینگها و شرکتهای کوچک فناور و دانش بنیان ارزیابی شدند و رتبه آنها در این جایزه اعلام خواهد شد.

کد خبر 3671982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha