۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۰۰

آیت الله صدیقی در همایش طلایه داران تبلیغ:

یک منبری حداقل باید یک دور الغدیر را بخواند

یک منبری حداقل باید یک دور الغدیر را بخواند

آیت الله صدیقی با اشاره به اینکه یک منبری حداقل باید یکبار الغدیر را بخواند، گفت: رهبری یکی از وظایف حوزه ها را مجهز بودن به پاسخگویی شبهات خواندند. لذا باید در این زمینه خود را تجهیز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش طلایه داران تبلیغ با حضور ۲۵۰ نفر از مبلغین استان تهران با مشارکت بنیاد بین المللی غدیر و مرکز توسعه فعالیت های دینی شهرداری تهران صبح امروز برگزار شد.

آیت الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران در این همایش گفت: روحانیون در دو جبهه و دو سنگر ایفای رسالت می کنند و جهاد پیگیر و مستمری را سامان می دهند. یکی جبهه تولید علم است که مربوط به صاحبنظران و مجتهدان است و جبهه دوم، جبهه صادرکنندگان و توزیع کنندگان است.

وی افزود: خدای متعال در قرآن می فرماید: «فَسْیَلُوا اَهْلَ الذِّکْرِ اِنْ کُنْتُمْ لاتَعْلَمُونَ»، مراجعه جاهل به عالم هم فطری و هم عقلی و نقلی است ولی قران می فرماید به اهل ذکر مراجعه کنید. اهل ذکر کسانی نیستند که تسبیح به دست می گیرند و به امور مسلمین اهتمامی ندارند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: خدا در آیه دیگری می فرماید «انما یتذکر من یخشی» لذا کسی اهل ذکر است که اهل خشیت باشد. اهل خشیت توضیحی دارد که آیه قرآن می فرماید «انما يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَا» ما از این سه آیه برداشت می کنیم که هر درس خوانده ای از نظر قرآن عالم نیست. عالم در اصطلاح قرآن کسی است که صاحب خشیت است و صاحبان خشیت منحصر در علم هستند.

وی ادامه داد: هر اهل ذکری حتما باید اهل علم باشد ولی هر اهل علمی اهل ذکر و اهل دل نیست. کسی اهل دل نمی شود مگر از طریق امیرالمومنین(ع).

این کارشناس دینی گفت: دو چیز مانع حرکت انقلابی انسان است. یکی ترس از روزی است و دیگری ترس از مرگ. باید گفت هم اجل به دست خداوند است و هم رزق به دست اوست. لذا در این مسیر لازم است که شجاع باشیم.

وی افزود: دل را باید درست کرد. دل هم به جز با «موده فی القربی» درس نمی شود. لذا عالمی که عاشق نیست اصلا عالم نیست. اینکه می گوید فَسْئلوا اَهْلَ الذِّکْرِ، ذکر برای دل است و دلی که عاشق امیرالمومنین نباشد دل نیست بلکه گِل است.

آیت الله صدیقی گفت: کسانی که در عالم تشیع درخشیدند به تنهایی به خاطر علم انها نبوده است. شیخ انصاری اهل زیارت جامعه و اهل تشرف و محرم اسرار امیرالمومنین(ع) بود. شیخ مفید هم مقرب امام زمان(عج) بود. لذا تا مغناطیس وجود علی(ع) دل ما را آب نکند، ما نمی توانیم دل کسی را عوض کنیم.

وی با اشاره به اینکه یک منبری حداقل باید یک دور الغدیر را بخواند، گفت: رهبر انقلاب یکی از وظایف حوزه ها را مجهز بودن به پاسخگویی شبهات خواندند. لذا باید در این زمینه خود را تجهیز کرد.

آیت الله صدیقی با انتقاد از کسانی که می گویند ما کاری به بهشت و جهنم مردم نداریم گفت: حرف اینها این است که ما اصلاً به دین کاری نداریم. لذا می بینیم که دشمن سعی می کند امروز ابتدا روحانیت را سکولار کند. کسی که کار به بهشت و جهنم مردم ندارد، به دنیای مردم نیز کار ندارد و فقط به فکر جیب خودش است. کسی که تعهد دینی ندارد، تعهد سیاسی نیز نخواهد داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر ولایت را از اسلام بگیریم، اسلام مساوی با وهابیت می شود. لذا ولایت امیرالمومنین(ع) حقیقت دین است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به آیه ای از قرآن در مورد قتل جالوت، گفت: قرآن می فرماید «وَقَتَلَ دَاوُۥدُ جَالُوتَ وَءَاتَیهُ ٱللَّهُ ٱلْمُلْكَ وَٱلْحِكْمَةَ وَعَلَّمَهُۥ مِمَّا يَشَاءُ» داود به خاطر قتل جاوت صاحب حکمت و علم و... شد. حال سوال این است که امیرالمومنین چند بار از این کارها کرده است؟ یکی از کارهای امیرالمومنین جنگ احزاب است که روایت می فرماید ضربه علی(ع) افضل از عبادت ثقلین است.

وی در پایان با اشاره به آیه مباهله گفت: در مباحثه ای که بین فخر رازی با یک شیعه شده آمده است که قرآن امیرالمومنین را در این آیه نفس پیامبر می خواند در حالی که پیامبر افضل بر همه انبیا بودند. لذا به این ترتیب امیرالمومنین نیز به جهت اینکه نفس پیامبر است از همه انبیا افضل است.

کد خبر 3673538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha