به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر شاهین آخوندزاده با اعلام این خبر افزود: تعداد اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور دارای شاخص H-Index برابر یا بیشتر از ۱۵ در پایان ماه می سال ۲۰۱۶ با ۳۷ درصد افزایش از ۲۴۵ نفر به ۳۳۳ نفر رسیده است.
آخوند زاده اظهار داشت: شاخص هیرشیا H-Index از شاخصهای مهم علم سنجی است که در سال ۲۰۰۵ به منظور محاسبه و نمایش توام کمیت و کیفیت برونداد علمی پژوهشگران معرفی شد.
وی گفت: به این ترتیب که شاخص h یک پژوهشگر عبارت است از تعداد مقالات و اینکه به هرکدام حداقل چند بار استناد شده باشد.
قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یادآور شد: در نیمه نخست نوامبر سال ۲۰۱۵ میلادی، تعداد اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور دارای شاخص H-Index برابر یا بیشتر از ۱۵ مشتمل بر ۲۴۵ نفر بوده است.
وی گفت: خوشبختانه این تعداد در پایان ماه می سال ۲۰۱۶ میلادی با ۳۷ درصد افزایش به ۳۳۵ نفر رسیده که این اطلاعات از طریق سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور قابل مشاهده است.
آخوندزاده افزود: سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی Iranian Scientometric Information Database با عنوان اختصاری ISID در سال ۱۳۹۴ با هدف گردآوری و ارائه شاخصهای معتبر و روزآمد علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، طراحی، پیاده سازی و اجرا شد.
وی گفت: این سامانه توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت اجرا شده و از طریق آدرس http://isid.research.ac.ir در دسترس همگان قرار گرفته است.
قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار داشت: در حال حاضر، شاخص های علم سنجی بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر عضو هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور از طریق این پایگاه ارائه و روزآمد می شود.
نظر شما