به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد رسانه دفتر امام جمعه زابل، حجت الاسلام علی اکبر کیخا گفت: يكشنبه ۲۳خرداد مصادف با ۶ رمضان المبارك سالروز فرمان حضرت امام خميني(ره) مبني بر تشكيل ستاد انقلاب فرهنگي است، همان طوری که در حمله نظامی نیازمند به مجاهدت ، مجاهدین و رزمنده است در حمله و هجمه فرهنگی و در واقع جنگ نرم ، هم نیاز به وجود رزمنده و مجاهد داریم.
کیخا افزود: در سال ۵۷ انقلاب کردیم و نظام کثیف طاغوت وستم شاهی را سرنگون ساختیم و در ضمن آن و بعد از آن با جدّیت بیشتری انقلاب فرهنگـی انجام دادیم ، خیلی تلاش ها انجام شد تا ساختـار فرهنگی کشور که غـرب ایجاد کرده بود و تخریب فرهنگ اصیل اسلامی را در این کشور انجام داده بود از بین ببریم و بازسازی کنیم و خیلی کار هم هنوز مانده است.
امام جمعه زابل عنوان کرد: یک زمان هجمه دشمن جنگ سخت و حمله نظامی و فتح سرزمین جغرافیایی است که در این صورت یک جهاد اصغر نیاز داریم که مردم و ملت غیور ایران نشان دادند که چگونه در جهاد اصغر می توانند مشت محکمی در دهان دشمن بزنند و زمان دیگـر هجمه دشمن بصورت جنگ نرم و فرهنگی است که برای این هجمه جهاد فرهنگی لازم است.
نماینده ولی فقیه درزابل بیان کرد: جنگ نرم یعنی اینکه دشمن به سرزمین دلها، باورها و اعتقادات حمله می کند و می خواهد کاری انجام دهد که دیگر فرهنگ ناب اسلامی در ذهن فرزندان این مملکت موجود نباشد و دیگر میر حُسینی ها، همت ها و حسین فهمیده ها در این کشور تربیت نشوند و این جنگ فرهنگی یست و ما در این جنگ هم به مجاهد نیاز داریم.
وی افزود: دشمن با لطایف الحیل تلاش دارد در زمینه های اقتصادی ، سیاسی ، فرهنگی و .... در کشور نفوذ کند و ما باید با هوشیاری کامل برنامه های دشمن را رصد و مهندسی معکوس انجام دهیم.
حجت الاسلام کیخا گفت: ما از حمله و تحریم دشمن هراسی نداریم و در بازه های زمانی با مدیریت صحیح می توانیم از تحریم ها به منزله فرصت نگاه کنیم اما آن چیزی که واقعاً ما را می ترساند بنا به فرمایش امام راحل (ره) وابستگی فرهنگی است، مسئولین و خانواده ها این موضوع را واقعاَ جدی بگیرند و عزیزانی که قصد انجام کار خیر دارند این موضوع را جدی بگیرند.
وی همچنین عنوان کرد: کار خیر فقط ساختن بیمارستان و مدرسه نیست ، کار خیر این است که خیرین بودجه های خود را سمت اشتغالزایی سوق دهند ؛ کـار فرهنگی باید با مطالعه و کار فکــری انجام گیرد و در وهله اول حوزه و دانشگاه این وظیفه بر دوش آنهاست ، دشمن از راه های گوناگون ورود می کند و با یک لشکر عظیم یک حمله ی فرهنگـی وسیعی را شروع کرده است و ما باید در انجام کار فرهنگی با هم متحد باشیم و یک چشم انداز کار فرهنگی را برای هم تقسیم و به سمت آن هدف متحدانه و یکپارچه حرکت کنیم.
نماینده ولی فقیه گفت: دشمن برای خانواده ها ، رواج بی بندوباری و بی حجـابی جامعه برنامه دارد ؛ برای کودک ، نوجوان و جوان مخصوصا برنامه دارد، برای رواج فساد جنسی در جامعه برنامه دارد،یکی از برنامه های دُشمن قبح زدایی از جشن های مُختلط است می خواهد قبح اینکه زن و مرد در کنار هم شادی کنند ریخته شود این یعنــی فســاد ؛ مراسمات عروسی هایمان باید طوری باشد که هم شـادی در آن باشد و هم مسائل شـرعـی رعایت گردد ، اگـر ما در جامعه مشاهده کنیم که رقص ها وچوب بازی مُختلط که نظیر و سابقه نداشته در این سرزمین دارالولایه سیستان که به غیرت مشهور بودند ما مشاهده می کنیم جشن های برگزار می شود که زن و مرد چوب بازی کنند به بهانه ای شادی ؛ این برای ما ننگ است.
همچنین وی عنوان کرد:برای مُعرفی فرهنگ سیستان در تالارهای بزرگ تهران و مشهد صرف برگزاری چوب بازی و پای کـوبی مختلط راه بیندازیم کافی نیست و بگوییم این فرهنگ سیستان است که می خواهیم منتقل کنیم ، موسیقی محلی فقط یک قسمت از فرهنگ سیستان است که در مقیاس جهانی حرف برای گُفتن دارد ؛ اینکه ما گفتیم کُنسرت به سبک غـربی در این شهر اجرا نشود که جا دارد بنده از مسئول محترم ارشاد که همکاری داشتتند تشکر کنیم این است که ما برای موسیقی مان هم جایگاه و ارزش قائل هستیم ؛ موسیقی غـرب زیر ساخت های اعتقادی ما را هدف قرار داده است .
امام جمعه زابل خاطر نشان کرد: فرهنگ اصیل سیستان را اگر بخواهیم در کل ایران معرفی کنیم یکی از شاخصه های سیستان دارالولایه بودن آن است ، مهد علم و تمدن و رشد است، علم چندین هزار ساله دارد ، همین الان ما در بین مراجع از اهالی سیستان داریم ، سیستان شخصیتی به مثل شهید مطهری سیستانی دارد و اینگونه باید سیستان معرفی شود.
وی افزود: کار فرهنگی حتما باید با مطالعه انجام گیرد و اثر ماندگار داشته باشد، امیدواریم که یکپارچگی خودمان را از دست ندهیم و متحد باشیم ، مایی که دشمن متحد داریم باید بیش از تمامی ملل ها اتحاد خودمان را داشته باشیم.
حجت الاسلام علی اکبرکیخا بیان کرد: در زمینه کـار فرهنگی نگاه اولمان به حوزه و دانشگاه است، در زمینه ی کـار فرهنگی نگاه ویژه مان به رسانه هاست ، رسانه های عزیز و دوستان اهل قلم، فکر و اندیشه در این مقوله قلم بزنند و کار فرهنگی در عنواین سایت ها و تیترهاشان باشد ؛ مسئولین کشوری و لشکــری بودجه ها را به سمت کـار فـرهنگی سوق بدهند و نگذارند هدر بروند .
کیخایاد آورشد :پنجشنبه ۲۷خرداد ۱۰رمضان المبارك وفات حضرت خديجه (س ) است ، اولین بانویی که به پیامبر اکرم (ص) ایمان آوردند و پشتیبان سیاسی و اقتصادی پیامبر اکرم (ص) بودند.
امام جمعه زابل گفت: فرهنگ پشت میز نشستن را از جامعه دور کنیم و بدانیم که شغل پیدا کردن این نیست که در اداره مشغول بکار شویم، شغل وجود دارد اما باید فکر کار کند و بدانیم که کشور الان نیاز به تولید دارد و در برویم در مقوله های کشاورزی ، دامداری ، شیلات ، صنایع دستی و.. فعالیت کنیم .لزوم همکاری جامعه در جهت استفاده کالای تولید داخل را داشته باشیم ، فرهنگ استفاده از تولید داخل توسعه پیدا کند.
کیخا خطاب به رییس اداره برق زابل گفت: در پایان عرایضم سخنی هم با مسئول محترم اداره برق شهرستان زابل داشته باشیم ، با توجه به گرمای خاص سیستان ، توجه بیشتری به میزان قطع شود، خیلی از مردم معترض هستند و از دستگاه هایی که به خـاطر نوسان برق سوخته است شکایت دارند.
همچنین وی تاکیدکرد: در همین هفته مسئول اداره برق شهرستان زابل جلسه ای با اصحاب رسانه بزارید و به سوالات جامعه پاسخ بدهید که ان شاء الله ماهم در خطبه هفته ی آینده نتیجه را به مردم عزیز ابلاغ می کنیم.
نماینده ولی فقیه درزابل گفت:چرا با وجود شرایط ویژه آب و هوایی در سیستان و نام گذاری آن به عنوان آلوده ترین شهر جهان تخفیف در تعرفه آب و برق در سیستان صورت نمی گیرد.
حجت الاسلام کیخا گفت: این قول تخفیفی که برای برق دادند در قبوض برق مشاهده نمی شود مردم ما در گفتار نمی خواهند که مشکلی حل شود می خواهند سر سفره دیده شود و در قبوض برق تخفیف نمایان شود.
نظر شما