به گزارش خبرنگار مهر، این روزها نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای تهران برپا است و از ۲۴ خرداد بخش هنری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم نیز با نمایش نزدیک به ۴۰۰ اثر هنرهای تجسمی برگزار شده است.
اما در بخش بین الملل این نمایشگاه هنرمندانی از کشورهای آسیایی و خاورمیانه نیز حضور دارند تا از روز یکم تیرماه در کنار دیگر فعالان قرآنی از کشورشان که در نمایشگاه حضور دارند به معرفی فعالیت های هنری قرآنی کشورشان بپردازند.
در این بخش سلما مکیج هنرمند خوشنویس و نقاشیخط از کشور صربستان، عدنان القزار کاتب قرآن، نبیل حسین فرحان کاتب نهجالبلاغه و قرآن و همچنین صادق عباس حمزه کاتب قرآن و مدرس خط (خوشنویسانی از کشور عراق)، حسین محمد یونس هنرمند نقاشیخط از کشور لبنان، محمدمهدی میرزایی هنرمند خوشنویس نستعلیق از کشور افغانستان، علی حسن الجد خوشنویس از کشور بحرین، ماجیان کاتب قرآن به خط نسخ از کشور چین به ارائه دستاوردهای قرآنی خود میپردازند.
اصغر امیرنیا مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر کمیته هنری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم درباره حضور این هنرمندان در نمایشگاه قران کریم در گفتگوی کوتاهی به خبرنگار مهر گفت: این هنرمندان در بخش هنری نمایشگاه فعالیتی ندارند و به عبارتی قرار نیست اثری در نمایشگاه خلق کنند. این هنرمندان آثاری را که پیش از این خلق کرده اند در نمایشگاه و بخش بین الملل آن به نمایش می گذارند و معرفی می کنند. همچنین قرار است این هنرمندان نشستی نیز به هنرمندان خوشنویس ایرانی داشته باشند.
وی همچنین گفت: در بخش مربوط به خلق آثار با نام حضرت زهرا(س) آثاری هست که هنرمندان دیگر کشورها خلق کرده اند و در حال حاضر در نمایشگاه به نمایش درآمده است.
نظر شما