به گزارش خبرگزاري"مهر"، در اين مرحله موشكهاي زمين به زمين نيروي زميني با نظارت فرمانده كل ارتش و هدايت قرارگاه مركزي رزمايش از صدها كيلومتر دورتر به سمت منطقه رزمايش پرتاب شد.
به گفته امير سرتيپ كيومرث حيدري، سخنگوي رزمايش بزرگ ضربت ذوالفقار موشك هاي زمين به زمين صاعقه و موشك هاي ساحل به دريا كه توسط متخصصين صنايع دفاع و مبتكران داخلي ساخته و بهينه شده با برد قابل توجه و دقت زياد جوابگوي هر گونه تهديدي خواهد بود.
وي افزود: در اين مرحله از رزمايش سامانه هاي اطلاعاتي الكترونيكي، ضد الكترونيكي و ارتباطي ساخت صنايع دفاع با امكانات ايجاد اختلال در سيستمهاي ارتباطي دشمن مورد استفاده قرار گرفت و همچنين سامانه فرستنده راديويي سيار به عنوان يكي از لايه هاي ارتباطي پيام رسان تا برد 100 كيلومتر و با فرض قطع ارتباط تاكتيكي بهره برداري شد.
سخنگوي رزمايش بزرگ ضربت ذوالفقار افزود: اين مرحله از رزمايش با تكيه بر بخشي از دستاوردهاي صنايع نظامي در بهره برداري از شبكه هاي هوشمند و قابل كنترل در بخش عمليات ضد الكترونيك و با سيستم هاي جهت ياب پخش پارازيت و شنود عمليات ره گيري سيگنالي در يگانهاي جنگهاي الكترونيك انجام شد.
نظر شما