مهندس محمدرضا حسين زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود: تمامي قطعات اين خودرو ساخت داخل بوده و يك دستگاه از آن به صورت پايلوت ساخته شده است اما بهره برداري از آن مستلزم نصب دو دستگاه ماهواره هر يك به ارزش 500 ميليون ريال است.
وي كه اين خودرو را براي اولين بار در كشور طراحي كرده است ، استفاده از آن را براي برقراري ارتباط در نقاط كور به لحاظ امكان برقراري ارتباط ، بسيار مفيد و ارزشمند خواند و گفت: اين دستگاه قابليت برقراري 7 نوع ارتباط نظير ويدئوكنفرانس ، صدا ، فاكس و ارسال ديتا با سرعتي بيش از 256 كيلوبايت در ثانيه و نيز برقراري ارتباطات ماهواره ثريا را دارد.
رئيس مركز ارتباطات راديويي هلال احمر ادامه داد: علاوه بر اين ، در طراحي اين دستگاه ، اتاق فرماندهي براي هدايت عمليات در زمان حادثه ، مركز پيام براي دريافت پيام هاي ارسالي از سيستم هاي ارتباطي و مخابراتي در مناطق حادثه ديده ، چهار نوع ژنراتور برق ، منبع هاي ذخيره آب شرب ، رستوران و سرويس هاي بهداشتي نيز تعبيه شده است.
به گفته حسين زاده ، ظرف 2 ماه آينده اعتبار لازم براي خريد ماهواره مورد نياز تامين شده و اين دستگاه براي اولين بار در تهران به بهره برداري برسد.
وي در پايان يادآور شد: قرار است اين دستگاه در تهران مستقر شده و در زمان وقوع حادثه به مناطق آسيب ديده اعزام شود.
نظر شما