مرتضی صفاری نطنزی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تداوم اقدامات ضد بشری و خصومت آمیز دولت ایالات متحده آمریکا علیه ملت و دولت ایران، اظهارداشت: آمریکائی ها در جریان انقلاب اسلامی، سیلی محکمی از مردم ایران خوردند و منافع آنها نه تنها در ایران بلکه در کل منطقه به خطر افتاد و حیثت آنها لطمه دید.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی طبیعی است که هر اقدامی را علیه جمهوری اسلامی اتخاذ کنند و در طول دو سه دهه اخیر نیز با وجود حرکت های سیاسی هرچند یکبار مانند مذاکرات، دشمنی آمریکائی ها ادامه داشته و تا مادامی که جمهوری اسلامی پابرجاست، این خصومت نیز ادامه دارد؛ بنابراین در چنین شرایطی هوشیاری ما مهم است که نگذاریم این خصومت به ملت ما آسیب بزند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نقض مکرر حقوق بشر توسط آمریکائی ها گفت: عملکرد دولت آمریکا در خارج از این کشور عیان است و نیاز به گفتن ندارد، اما در داخل جامعه آمریکا نیز فهرست بلندبالایی از نقض حقوق بشر توسط دولت این کشور وجود دارد که از جمله آنها میتوان به تبعیض های اعمال شده نسبت به سیاهپوستان و برخوردهای غیرقانونی با اتباع آمریکای لاتین اشاره کرد.
آمریکا جنایات ضد بشری خود را با ابزارهای تبلیغی مخفی میکند
صفاری نطنزی با بیان اینکه دولت آمریکا در مناطق مختلف جهان برای حفظ منافع خود به هر جنایتی دست می زند، تصریح کرد: با وجود این جنایت ها و نقض حقوق بشر، برخی از اقدامات آنها اصلاً آشکار نمی شود، چرا که با دستگاه های تبلیغی خود، حقایق را طور دیگری جلوه میدهند و مخفی میکنند.
وی با ناکافی خواندن پیگیری های صورت گرفته توسط دولت جمهوری اسلامی ایران در رابطه با اقدامات ضد بشری آمریکائی ها علیه ملت و دولت ایران، گفت: ما همواره ضعیف عمل می کنیم، در حالی که ما نیز میتوانیم از همان ابزارهایی که آمریکائی ها در سطح بین المللی برای پیشبرد اقدامات خود استفاده می کنند، علیه خودشان بهره ببریم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در محافل بین المللی و مراجع قضایی ما هم می توانیم فهرست اقدامات ضد بشری آمریکائی ها را پیگیری کنیم اما متاسفانه روحیه پیگیری در فرهنگ ما ضعیف است؛ به طوری که کاری را تا یک مرحله انجام می دهیم و سپس رها میکنیم.
ضرورت پیگیری منسجم "نقض حقوق بشر ایرانیان توسط آمریکا" در مجلس
صفاری نطنزی با اشاره به شکل گیری کمیسیون های مجلس شورای اسلامی در دوره جدید خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمیته های تخصصی کمیسیون امنیت ملی هنوز شکل نگرفته اما امیدواریم با شکل گیری این کمیته ها و با یک برنامه منسجم در طول ۴ سال آینده، بخشی از این اقدامات ضد بشری آمریکائی ها را پیگیری کنیم.
وی تاکید کرد: اگر نیاز به قانونگذاری در این رابطه باشد، اقدام می کنیم اما بعید می کنم در این رابطه مشکل قانونی داشته باشیم. چرا که بیشتر پیگیری و نظارت لازم است.
به گزارش خبرنگار مهر، از امسال در تقویم رسمی کشورمان، از ۵ تا ۱۲ تیرماه به عنوان "هفته حقوق بشر آمریکایی" نامگذاری شده است؛ این نامگذاری با توجه به بیانات سال گذشته رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه و اشاره ایشان به فهرهست جنایات ضد بشری آمریکاییها علیه ملت ایران به ویژه در بازه زمانی ذکر شده، صورت گرفته است.
نظر شما