سید محمد مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دانشآموزان میتوانند با مشارکت خانوادههای خود در راستای فرهنگ ایثار و شهادت نقش بهسزایی داشته باشند، اظهار کرد: یکی از اقدامات آموزش و پرورش در شهرستان گناباد، افتتاح مرکز شهید پژوهی و کتابخانه تخصصی شهید و شهادت در برخی از مدارس است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد اظهار کرد: همچنین دو طرح استانی شمیم ماندگار و طرح قنات در مدارس شهرستان از دیگر اقدامات در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
مهدوی، زنده نگه داشتن راه شهدا را یکی از مهمترین وظایف دانشآموزان دانست و افزود: کلاسهای درسی مدارس شهرستان هر کدام به نام یک شهید نامگذاری شده و سعی شده است دانش آموزان هر کلاس با شهیدی که کلاسشان با آن نامگذاری شده است، آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته سعی شده این هر دو هفته یکبار با یکی از خانوادههای شهدا دیداری داشته باشیم و از ایثارگریهای آنها در راستای آموزش درست به دانشآموزان استفاده کنیم.
مدیر آداره آموزش و پرورش گناباد گفت: یکی از طرحهای شاخصی که در حوزه شهید و شهادت در گناباد اجرا شده و در سطح استان نیز مورد تاکید مدیرکل قرار گرفته است، تهیه زندگینامه شهدا به صورت شعر است که مقاطع ابتدایی بتوانند با مفاهیم و زندگی نامه شهدا آشنا شوند.
مهدوی با اشاره به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و برگزاری کلاسهای اوقات فراغت اظهار کرد: ۲۰۰ نفر از دانشآموزان گنابادی در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان معتکف خواهند شد.
مهدوی هدف از برگزاری اعتکاف دانشآموزی را تقویت هویت دینی و معرفتی دانش آموزان دانست و افزود: در این مراسم معنوی که هرساله در گناباد نیز برگزار میشود، دانشآموزان در کنار بهرهمندی از فضیلت روزهداری از سایر مباحث مربوط به حوزه پرورشی نیز بهرهمند میشوند.
نظر شما