پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۴۳

معاون وزیر علوم خبر داد:

نقش آفرینی دانشگاه ها در توزیع اعتبارات پژوهشی استان ها

نقش آفرینی دانشگاه ها در توزیع اعتبارات پژوهشی استان ها

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: کارگروه پژوهش و فناوری و آموزش استانداری این امکان را به دانشگاه‌ها می‌دهد تا در مدیریت علمی و توزیع مناسب اعتبارات پژوهش استان‌ها نقش آفرینی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید احمدی در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش تعامل وزارت علوم با استانداران در دولت یازدهم گفت: با تلاش و پی‌گیری وزارت علوم کارگروه پژوهش، فناوری و آموزش استانداری‌ها از بخش تحول اداری استانداری‌ها منفک و ریاست استاندارها بر آن تثبیت شد که این کارگروه ظرفیت بسیار مناسب برای ارتباط مؤثر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با استانداران است.

وی تأکید کرد: کارگروه پژوهش و فناوری و آموزش استانداری این امکان را به  دانشگاه‌ها می‌دهد تا در مدیریت علمی و توزیع مناسب اعتبارات پژوهش استان‌ها نقش آفرینی کنند.

دبیر کل شورای‌ عالی عتف تأکید کرد: مطابق قانون بودجه سال ۹۵ که از احکام دائمی برنامه‌های کشور است، یک درصد اعتبارات هزینه‌ای سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی به پژوهش اختصاص می‌یابد که با هدایت و حمایت استانداران این بودجه باید در اختیار دانشگاه‌ها و مرکز پژوهشی قرار گیرد و تمام سازمان‌ها و دستگاه‌های استان  نیازهای خود را در قالب طرح پژوهشی به دانشگاه ها واگذار کنند.

وی افزود: برنامه وزارت علوم این است که علم و فناوری و دامنه آن به همه عرصه‌های جامعه تسری یابد.

کد خبر 3714716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha