مهدی زماندار در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش حائز اهمیت آب در حفظ آبادانی روستاها و جلوگیری از مهاجرت و خالی شدن سکنه از نواحی روستایی اظهار داشت:همین امر مسئولیت ما را در تسهیل توزیع و تأمین آب مورد نیاز مناطق روستایی سنگین تر می کند و تاکنون تلاش شده با عنایت به زیرساخت ها، امکانات و ظرفیت های موجود، از هیچ اقدام سازنده ای در این خصوص دریغ نشود.
مدیر آبفای روستایی ملارد عنوان کرد:در مجموع ۶۳ روستا در این شهرستان وجود دارد که از این میزان ۴۶ روستا با جمعیتی بالغ بر ۶۰ هزار نفر تحت پوشش این مجموعه قرار دارند.
وی افزود:تلاش ما بر این امر استوار است تا با تدابیر و تمهیدات اتخاذ شده، موضوع تأمین و توزیع آب در فصول مختلف سال اعم از مقاطعی که با افزایش دمای هوا مواجه می شویم(که طبیعتا در چنین شرایطی میزان مصرف آب تشدید می شود) به نحوی مطلوب محقق شود.
زماندار عنوان کرد:مشکل کمبود آب و بحران موجود در این حوزه، معضلی کلان و کشوری است و منحصر به این شهرستان نیست، اما تلاش می کنیم با همگرایی، هم افزایی و حمایت های اداره کل آبفای روستایی استان تهران و وزارتخانه متبوع، نارسایی ها و کمبودها در این عرصه به حداقل ممکن کاهش یابد.
مدیر آبفای روستایی ملارد در خاتمه یادآور شد:میانگین آب مصرفی در مناطق روستایی به صورت استاندارد به ازای هر نفر ۱۵۰ تا ۱۷۰ لیتر تعریف می شود که بعضا در برخی روستاهای این شهرستان میزان مصرف به نحو قابل توجهی افزایش می یابد که البته به نظر بنده با مصرف و مدیریت بهینه و فرهنگ سازی هر چه بیشتر، امکان کاهش هر چه بیشتر این میزان وجود دارد.
نظر شما