۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵

رئیس مرکز فنی و حرفه ای قروه:

ارتقای مهارت، توسعه اشتغال و کارآفرینی را به دنبال دارد

ارتقای مهارت، توسعه اشتغال و کارآفرینی را به دنبال دارد

قروه- رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان قروه با تأکید بر ارتقای مهارت کارگران گفت: حوزه آموزش با انتقال مهارت های فنی همراه است اما لازمه تداوم این مهارت، حمایت هایی برای اشتغال پایدار است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله شریفی بعد از ظهر امروز سه شنبه در جریان بازدید نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی به مناسبت هفته مهارت از مراکز آموزشی فنی و حرفه ای قروه اظهار داشت: هدف اصلی مرکز معرفی و تبیین توانمندیای لازم برای تربیت نیروی انسانی ماهر با سنجش ثروت های شاخص منطقه است.

به گفته وی این مرکز که در سال ۸۰ افتتاح شده اکنون بعد از گذشت ۱۴ سال از لحاظ امکانات به سطح استاندارد رسیده به حدی که بتوان نیروی کارگر ماهر را وارد جامعه کرد بنابراین در این حوزه بیشترین توجه بر روی رفع بیکاری در منطقه است.

شریفی از وجود ۷ مرکز ویژه برادران، ۳ مرز خواهران و ۴ مرکز فعال در زندان خبر داد و بیان کرد: در ۴ ماهه اول سال جاری در آموزش های دولتی در بخش های ثابت شهری با ۱۰۵ درصد، زندان با ۶۱ درصد، روستایی شامل ۱۳۱ درصد، صنایع و اصناف ۱۸۳ درصد و سیار و شعب شهری با ۱۰۰ درصد تحقق کار شده است که این آمار نشان از تحقق بیشتر از استاندارد تعهدات فنی و حرفه ای در بخش آموزش مهارت دارد.

وی همچنین درصد تحقق تعهدات مرکز در سال گذشته را در ثابت شهری با ۱۲۹، زندان ۱۲۵، روستایی را ۱۷۰، صنایع و اصناف را ۱۰۷ و سیار و شعب شهری را ۱۰۰ درصد دانست.     

شریفی با بیان اینکه ۱۲ آموزشگاه فعال آزاد در رشته های خیاطی، رایانه، آرایش و پیرایش، نقشه کشی و عمران، بافندگی و مدیریت خانواده در قروه وجود دارد، افزود: در سال گذشته توانستیم با ۹۸ درصد به تحقق تعهدات خود در این آموزشگاه ها برسیم و در سال جاری در این ۴ ماهه نخست میزان درصد تحقق در ۹۵ است.

 وی از صادر شدن ۵۹ پروانه مهارت فنی در رشته صنعت ساختمان و ۲۱ پروانه مهارت فنی قالیبافی در سال جاری خبر داد.

رییس مرکز فنی و حرفه ای قروه تصریح کرد: درحال حاضر مجموعه فنی و حرفه ای شهرستان با  ۱۶ کارگاه در ۳۰ حرفه آموزشی فعالیت می کند.

به گفته شریفی سال گذشته از بین مهارت آموختگان که اغلب خانم هستند ۲۵ نفر تسهیلات مشاغل خانگی با مبلغ ۵۰ میلیون ریال با کارمزد چهاردرصد دریافت کردند.

وی با بیان اینکه ۱۴۳ نفر در دو مرحله آزمون های ادواری مهارت در سال ۹۴ شرکت کردند، یادآور شد: در سال جاری آزمون های ادواری در قالب آزمون های الکترونیکی برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول همچنین از موفقیت مهارت آموزان در المپیادهای ملی مهارت خبر داد و عنوان کرد: سال گذشته در المپیادهای ملی مهارت در مرحله کشوری تیم ساخت و تولید قروه از میان ۳۱ تیم شرکت کننده رتبه پنجم کشوری را کسب کرد. هچنین مهارت آموزان قروه ای سه دیپلم افتخار در رشته های خیاطی، تأسیسات الکتریکی و کاشی کاری را به دست آوردند.

به گفته حجت اله شریفی در سال جاری ۱۱ نفر به مرحله استانی المپیاد ملی مهارت راه یافته اند که در رشته های ساخت و تولید ۳ نفر، طراحی فضای سبز و رباتیک هر کدام ۲ نفر، کاشیکاری و تأسیسات و خیاطی و طراحی گرافیک هم هر کدام یک نفر است.

در ادامه این بازدید مدیر آموزش و پرورش شهرستان قروه هم با نگاه به هدایت تحصیلی دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای بیان کرد: یکی از اولویت های آموزش و پرورش بحث توازن رشته ای و هدایت دانش آموزان است که بتوان به سمت کاردانش و فنی و حرفه ای حرکت کنیم و آنان را به این رشته ها بکشانیم لذا با نگاه به این هدف خوشبختانه در استان کردستان دومین شهر از نظر توازن رشته ای شهرستان قروه است.

به گفته حسین الماسی آن چیزی که انتظار ماست هداست دانش اموزان به سمت رشته های فنی و حرفه ای با فراهم کردن امکانات لازم است.

کد خبر 3724408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha