به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه بوشهر، حجتالاسلام حسین دشتی در دوره میثاق طلبگی داوطلبان ورود به حوزه علمیه استان بوشهر با اشاره به دوران طلبگی خود گفت: از سال ۱۳۵۶ به عنوان طلبه وارد حوزه علمیه قم شدم و این سال، تقریباً شروع انقلاب بود.
استاد حوزه علمیه افزود: آن روز انقلابی بودن در کنار درس خواندن وجود داشت و طلاب سال ۵۶ اعتقاد داشتند که باید در برابر طاغوت ایستادگی و علیه طاغوت شعار داده شود.
دشتی با اشاره به نقش برجسته امام خمینی(ره) در آن دوران اظهار داشت: امام خمینی(ره) جرقهای را در ذهن طلاب آن روز روشن کرد که ما انقلابی هستیم و آدمی نیستیم که نسبت به وضعیت زمان بیتفاوت باشیم.
وی افزود: امام چیز تازهای به ما آموخت و علاوه بر اینکه معلم اخلاق بود، از نظر علمی و سطح دانش چه در فلسفه و چه فقه بسیار بالا بود و از مجتهدان طراز اول حوزه به حساب میآمد.
دشتی با بیان اینکه طلبه علاوه بر داشتن اخلاق، معنویت و درس خواندن باید احساست مسؤولیت نسبت به جامعه داشته باشد، گفت: این بدان معناست که در هر جایگاهی باشیم، نمیتوان نسبت به جامعه بیتفاوت بود؛ احساس مسئولیت اجتماعی به وفور باید در شخصیت طلاب متبلور باشد.
وی طلاب را نسبت به تعلیم قرآن و مفاهیم قرآنی به مردم توصیه کرد و اظهار داشت: این یک نوع احساس مسؤولیت اجتماعی است.
دشتی داشتن بصیرت سیاسی را یکی از شاخصههای روحانیت عنوان کرد و ابراز داشت: روحانیان باید هدایتهای رهبری را ببینید و با بصیرت خود بتوانند در مواقع حساس راه صحیح را تشخیص دهند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: بعد از انقلاب طوفانهای سیاسی زیادی آمد که ممکن بود هرزمان فرد را در یک سمت قرار دهد، انقلابی بودن و سیاسی شدن به این راحتی نیست، بسیاری هستند که گمراه میشوند و باید مواظب بود که در این مسیر خطرناک خوب هدایت شوید که بهترین راه حل آنها حضور در بسیج است.
دشتی ولایتمداری را بهترین مسیر برای انقلابی بودن و انقلابی ماندن عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری بارها در سخنان اخیر خود بر این مسأله تاکید کردهاند.
نظر شما