پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام خبر داد:

اختصاص ۱۰۰هکتار از اراضی ایلام به باغ پسته و بادام

اختصاص ۱۰۰هکتار از اراضی ایلام به باغ پسته و بادام

ایلام-رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام گفت: تا پایان سال جاری در صورت تامین آب، ۱۰۰ هکتار از اراضی استان به احداث باغ های پسته و بادام و با محوریت پسته تبدیل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی ایلام، محمدتراب میری اعلام کرد: در حال حاضر ۳۰ هکتار از باغ های استان به کشت این دو رقم به ویژه پسته اختصاص دارد و در حال احداث ۵۰ هکتار باغ دیگر در منطقه بانواز شهرستان سیروان هستیم.

میری اضافه کرد: از آنجا که بانواز سیروان دارای تاکستان های زیادی است و نهال های پسته و بادام بعد از کشت با درختان انگور تلفیق می شوند که با این عمل کشاورزان ضمن صرفه اقتصادی در مصرف آب هم از محصول انگور خود بهره می برند و هم بعد از شش سال درختان پسته نیز به ثمر رسیده و از میوه این درختان نیز می توانند استفاده کنند.

وی افزود: یکی از محورهای توسعه کشاورزی استان تغییر الگوی کشت در اراضی باغی و زراعی استان با مدیریت مصرف حداقلی آب هستیم و با توجه به مساله کم آبی در استان کشت ارقام کم آب بر در دستور برنامه این سازمان قرار دارد.

میری گفت: با بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که اراضی استان ایلام استعداد پرورش درختان بادام و پسته را دارند و با توجه به مصرف کم این دو گونه به آب، تولید اقتصادی پسته و بادام از اولویت های سازمان جهادکشاورزی استان شد.

وی ابراز امیدواری کرد: بعد از به ثمر نشستن این درختان حدود سه الی چهار تن محصول پسته و بادام از باغ های استان ایلام برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.

کد خبر 3733024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha