۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۳۶

در نشست کمیته سلامت شورای زنان مطرح شد:

ورود فرهنگستان علوم پزشکی به سلامت معنوی نگران کننده است

ورود فرهنگستان علوم پزشکی به سلامت معنوی نگران کننده است

عضو کمیته سلامت شورای زنان گفت:ورود فرهنگستان علوم پزشکی به سلامت معنوی را نگران کننده دانست و گفت: سپردن دروس معارف به افراد غیرمتخصص با رویکرد عرفان و سلامت معنوی نتیجه منفی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی در نشست کمیته سلامت شورای فرهنگی اجتماعی زنان که با موضوع سلامت معنوی برگزار شد با اشاره به اینکه در موضوع سلامت معنوی، مقصود از معنویت مشخص نیست، افزود: امروزه همه ادیان مدعی معنویت هستند و باید شفاف شود که منظور کدام نوع معنویت است.

وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی براساس دکترین امنیت ملی آمریکا شکل گرفته است و مهمترین پروژه ای که در ایران پیاده کرده پروژه کنترل جمعیت است و هزینه زیادی هم برای آن پرداخت کرده است. این سازمان امروز مدعی ارائه سلامت معنوی در جوامع شده است.

عضو کمیته سلامت شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: آموزه های سلامت معنوی می تواند بسیار خطرناک باشد و باید به جای سلامت معنوی، سلامت روان مبتنی بر آموزه های اسلامی را پیشنهاد کنیم.

عین الهی تاکید کرد: یکی از نواقص در آموزه های دینی در کشور این است که هیچ شبکه مدونی همانند شبکه سلامت برای ارائه دین به جوانان طراحی نشده است. وضعیت به ویژه در زمینه متخصصان روانشناسی خطرناک تر است زیرا متخصصان این علم در جامعه متکی بر تعلیمات غربی هستند و اگر بخواهند سلامت روان را در شبکه سلامت وارد کنند بسیار فاجعه است.

وی همچنین ورود فرهنگستان علوم پزشکی به سلامت معنوی را نگران کننده دانست و اضافه کرد: سپردن دروس معارف به افراد غیرمتخصص با رویکرد عرفان و سلامت معنوی نتیجه منفی خواهد داشت زیرا انحراف فکری ایجاد شده در جامعه به سادگی از بین نمی روند.

دشمنان به دنبال فروپاشی جامعه با استفاده از انقلاب جنسی هستند

همچنین کبری خزعلی در این نشست با اشاره به پیگیری پروژه نفوذ از سوی دشمنان افزود: یک پروژه چندین ساله برای انحلال اخلاق و خانواده در ایران از سوی دشمنان در حال پیگیری است تا با فروپاشی خانواده و پررنگ کردن مسائل جنسی نظام اجتماعی را در کشور دچار اختلال کند.

وی موضوع تنظیم خانواده را یکی از پروژه‌های نفوذ در ایران دانست و تاکید کرد: وقتی برنامه‌های دشمنان برملا می‌شود به سرعت نام آن را تغییر می‌دهند، همان طور که پروژه کنترل جمعیت به تنظیم خانواده، سلامت خانواده و فاصله‌گذاری بین بارداری تغییر نام پیدا کرده است.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان با بیان اینکه وزارت بهداشت مسئولیت کلینیک‌های سلامت جنسی را برعهده گرفته است، ادامه داد: قرار است در کنار هر خانه بهداشت یک مرکز ارائه خدمات به زنان خیابانی راه‌اندازی کنند و یکی از شرایطی که زنان خیابانی برای ارائه خدمات نامشروع خود ارائه می‌دهند، داشتن پرونده سلامت است.

خزعلی اضافه کرد: در شرایطی که ۱۱ میلیون مجرد در سن ازدواج و ۵ میلیون نفر افراد طلاق گرفته در کشور داریم، به جای برخورد با زنان خیابانی و مجازات آنها، پروژه هم‌باشی و ازدواج به اصطلاح «سفید» در حال ترویج است، زیرا قرار است ایران با انقلاب جنسی دچار فروپاشی شود. آنها فساد ضربدری بین افراد متاهل را ترویج می کنند و وزارت بهداشت پایگاه این نفوذ دشمن شده است، به طوری که مدیریت میانی در وزارت بهداشت در حال جهت دادن به این پروژه است.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان خاطرنشان کرد: طرحی در وزارت بهداشت در حال انجام است تا بر اساس آن دروس معارف از واحدهای دانشگاهی حذف شود و تحت عنوان آسیب‌شناسی یک پرسشنامه را تهیه کرده‌اند تا دانشجویان با پر کردن آن بگویند که درس معارف کارآیی ندارد و حذف شود. بر اساس این طرح می‌خواهند واحدهای معارف را به سلامت معنوی اختصاص دهند و به دنبال تغییر نام در محتوا و استادان آن هستند.

وی با انتقاد از فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص پیگیری موضوع سلامت معنوی بدون استفاده از کارشناسان مذهبی مجرب، گفت: موضوع سلامت معنوی چیزی نیست که با گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت قابل تفویض به پزشکان باشد. سلامت معنوی آن گونه که در جامعه ما مطرح شده است یک انحراف در دین است، زیرا آموزه‌های آن که با تکیه بر روانشناسان بالینی تهیه شده است، منبعث از آموزه‌های غربی است و آیا پزشکان می‌پذیرند که یک کارشناس مذهبی با گذراندن دوره‌های چندماهه وارد اتاق عمل شود؟

کد خبر 3734010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha