به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار مستندسازان و مدیران و نمایندگان جشنواره فیلم «سلامت» با اعضای انجمن «اوتیسم هگمتانه ایران» طرفین بر همکاری و تعامل مشترک میان این انجمن و جشنواره «سلامت» برای معرفی و اطلاع رسانی درباره این بیماری طی ایام برگزاری جشنواره تاکید کردند.
در این دیدار جعفر صانعی مقدم مسئول کنترل پروژه و برنامه ریز جشنواره فیلم «سلامت»، محمد کیاسالار داور فیلم های مستند و کوتاه، لقمان خالدی، مژگان صیادی، محمد احسانی، مهدی قربان پور، حسین کاکاوند، کوروش رنجبر و تعدادی دیگر از فیلمسازان سینمای مستند حضور داشتند.
همچنین سینا توکلی مسئول امور آموزش و پژوهش انجمن «اوتیسم هگمتانه» توضیحاتی را درباره تاریخچه و فعالیت های این انجمن بیان کرد و با اشاره به تحت پوشش داشتن ۹۰۰ بیمار مبتلا به اوتیسم در این انجمن گفت: اوتیسم یک اختلال نافذ رشدی است که تمام علایم رشد یک فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و با او از کودکی تا پایان عمر همراه است و ژنتیک شایع ترین دلیل ابتلا به آن است.
وی ادامه داد: اکنون بین ۳ تا ۴ هزار نفر در ایران دچار بیماری اوتیسم هستند. ضمن این که باید در نظر داشته باشیم عده بسیاری ممکن است دچار آن باشند اما آن را اطلاع ندهند و در این آمار نگنجند. بیماران اوتیسم سه مشکل عمده دارند که نمایش رفتارهای کلیشه ای و تکراری، عدم برخورداری از تفکر انتزاعی و عدم ارتباط مناسب با دیگران را شامل می شود. مهم ترین تفاوت آن ها با بیماران عقب مانده ذهنی نیز در این است که از ضریب هوشی بالا یا نرمالی برخور دارند اما بیماران ام. آر یا عقب مانده ذهنی ضریب هوشی شان کمتر از ۷۰ است.
داوران بخش سینمایی جشنواره سلامت معرفی شدند
داوران بخش سینمایی نخستین جشنواره سلامت معرفی شدند و آثار این بخش را ارزیابی می کنند.
سید رضا میرکریمی، فرشته طائرپور، فریدون جیرانی، علی معلم و شهرام رفیعی فر به عنوان اعضای هیات داوران آثار بلند سینمایی نخستین جشنواره فیلم سلامت انتخاب شدند و آثار برتر این بخش از جشنواره را انتخاب می کنند.
علیرضا رضاداد مدیریت این بخش را برعهده دارد.
نخستین جشنواره فیلم سلامت از ۱ تا ۵ شهریور برگزار می شود.
نظر شما