به گزارش خبرنگار مهر، مسعود نجابتی ظهر دوشنبه در نشست خبری برگزاری کارگاه پوستر «نقش بهشت» که در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد در سخنانی با اشاره به اهداف برپایی این کارگاه اظهار داشت: معتقدیم برای ایجاد تمدنی که رهبر معظم انقلاب به آن تأکید دارند میبایست به سابقه اصیل و هویت خود در عرصههای مختلف از جمله عرصههای هنری توجه داشته باشیم چرا که سهم هنر در ایجاد تمدن نوین اسلامی چشمگیر است.
وی بیان داشت: بخشی از میراث هنری ما در آرایههای معماری و در اماکن متبرک و مقدس مذهبی شکل گرفته که بخشی از این مظاهر یا دچار تخریب شده و یا از دسترس خارج شدند و بخش دیگری از این آرایههای معماری نیز ممکن است از دسترس همگان دور باشد؛ هر چند که بخشی وسیعی از این مظاهر معماری در دید همه وجود دارد.
مدیر کانون هنر شیعی با بیان اینکه در دانشگاههای هنر ممکن است اشاره به سابقه آثار هنری و معماری مذهبی شده باشد اما آنگونه که باید و شاید بدان پرداخته نشده است، افزود: هدف از تشکیل این کارگاه در واقع فراهم آوردن زمینههای عملی آشنایی هنرمندان با آثار معماری اسلامی و مذهبی است.
وی ادامه داد: خطوط به کار رفته در کتیبهها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ شکل و همچنین نحوه قرار گرفتن و آمیختن رنگها در این آثار که امروز دغدغه اصلی هنرمندان طراح به شمار میرود تجربه خوبی برای هنرمندان حاضر در این کارگاه خواهد بود تا ظرفیتهای گذشته را رصد کنند و شناخت خوبی از این موارد داشته باشند.
نجانتی با اشاره به حضور اساتید رشتههای مختلف در این کارگاه گفت: هنرمندان در طول برگزاری این کارگاه از تجربه اساتید برجسته کشوری و استانی در زمینههای مختلف بهرهمند خواهند شد و ارتباط نزدیک بین اساتید و هنرمندان در خلق طرحهای برجستهتر میتواند تأثیرگذار باشد.
مدیر کانون هنر شیعی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کارگاه در واقع بستر سازی برای طرح درس دانشگاهی است افزود: در کنار اینکه از آثار تولید شده در این کارگاه برای اکران عمومی و محیطی در شهرها و نمایشگاهها استفاده خواهد شد بدنبال تدوین مبانی نظری این موضوع برای طرح درس دانشگاهی هستیم.
نجانتی ابراز داشت: علاوه بر اکران عمومی آثار ممکن است مسئولان شهری برخی از آثار تولید شده در این کارگاه را به صورت سه بعدی و به منظور ساخت المانها و نصب در میادین و خیابانهای مختلف شهری استفاده کنند.
نظر شما