به گزارش خبرنگار مهر، اباذر جعفری در مصاحبه مطبوعاتی که ظهر دوشنبه در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: فضای مجازی به عنوان فضای عینی و حقیقی در زندگی امروز بشر تأثیرگذار شده و مقام معظم رهبری بر استفاده بهینه از فضای مجازی تأکید دارند ولی متأسفانه خلأ محتوایی جدی در این فضا وجود دارد.
وی بیان داشت: هنوز ادبیاتی که رویکرد آن فضای مجازی باشد در کشور تولید نشده است.
مدیرکل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: سومین همایش فضای مجازی پاک در ۶ محور دکترین فضای مجازی پاک، فضای مجازی، آسیبها، تهدیدها و فرصتها، فضای مجازی پاک، عناصر تأثیرگذار، فضای مجازی پاک، قوانین و سنتهای ملی و دینی، فناوری در خدمت فضای مجازی پاک و فضای مجازی پاک و تولیدات فرهنگی در قم برگزار میشود.
مهلت ارسال مقالات تا ۳۰ آذر ماه
وی ادامه داد: علاقمندان میتوانند مقالات خود را در محورهای عنوان شده تا ۳۰ آذرماه به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
مدیر کل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: چکیده مقالات باید تا پایان مهر ماه ارسال شود و آثار برگزیده تقدیر میشوند.
وی افزود: ۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور و حوزه علمیه عضو کمیته علمی همایش شدهاند تا به این وسیله بتوانیم با همفکری در جهت پرکردن خلأهای محتوایی و علمی گامی برداریم.
جعفری تصریح کرد: در کنار برگزاری همایش دو کارگاه آموزشی با موضوعات اخلاق کاربر در فضای مجازی و جامعه شناسی شبکههای مجازی از جمله تلگرام برگزار میشود.
شناسایی ۲ هزار طلبع مبلغ در فضای مجازی
مدیرکل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به فعالیت در عرصه تبلیغ در فضای مجازی، تاکنون ۲ هزار طلبه مبلغ در فضای مجازی را شناسایی کرده است.
وی ادامه داد: این افراد در قالب گروههای تبلیغی فعالیت کرده و حمایتهای معنوی و مادی میشوند.
جعفری افزود: ما تاکنون دو دوره آموزش برای تبلیغ در فضای مجازی با شرکت ۳۵۰ مبلغ در این فضا را برگزار کردهایم.
نظر شما