به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قنبری ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در حالی سال تحصیلی جدید را آغاز میکنیم که با رخدادهای مهم جهان اسلام مواجهیم که موانعی را برای رشد گفتمان اصیل اسلامی بوجود میآورند.
وی گفت: امروز جامعه المصطفی العالمیه در سراسر دنیا نماینده گفتمان اصیل اسلامی است که با روایت اهل بیت(ع) تلاش میکند تا به آن مرجعیت دینی و علمی که در چشم انداز خود ترسیم کرده است برسد.
معاون آموزشی جامعه المصطفی، توسعه کیفی و کمی آموزش با رویکرد مرجعیت علمی را شعار امسال المصطفی عنوان کرد و افزود: هفدهم شهریورماه از ساعت ۱۱ صبح جشن آغاز سال تحصیلی این دانشگاه در تالار قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) و با سخنرانی آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه و نیز آیت الله استادی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزههای علمیه و نیز تجلیل از نخبگان و طلاب برتر برگزار میشود.
وی با شاره به اینکه دانشگاه المصطفی نقش خود را در پاسخ به نیاز معرفتی جهان اسلام و بشر امروز به عنوان نهادی اصیل و اسلامی با سابقه طولانی و کادری مجرب انجام میدهد، تصریح کرد: در توسعه کمی دانشگاه چشم اندازی ۲۰ ساله را ترسیم نموده و تلاش ما این است که هیچ کشوری بدون طلبهای که در المصطفی تحصیل کرده باشد نباشد.
حجت الاسلام قنبری به پژوهش محوری در جامعه المصطفی تأکید کرد و گفت: امروز بیش از ۳۰ هزار نفر از ۱۲۰ ملیت در حال تحصیل در مراکز آموزشی داخل و خارج هستند.
وجود بیش از ۳۵ هزار فارغ التحصیل در المصطفی
وی با اشاره به اینکه در بیش از ۶۰ کشور نمایندگی مستقیم داریم و بیش از ۳۵ هزار فارغ التحصیل المصطفی وجود دارد، افزود: ۳ هزار استاد هیئت علمی و حق التدریسی و ۱۹۳ گروه علمی تربیتی در ۱۶۱ مدرسه پیوسته، ۱۱۰ مدرسه همکار و ۲۵ مدرسه تابعه وجود دارد.
معاون آموزشی جامعه المصطفی عنوان کرد: در سال ۹۴ بیش از ۵ هزار نفر پذیرش داشتهایم و در سال ۹۵ تا کنون هزار و ۸۵۴ پذیرش داشته که این تعداد تا پایان سال به بالای ۵ هزار نفر خواهد رسید.
وی دورههای مجازی را از دورههای موفق در المصطفی دانست که بیش از ۵ هزار نفر از ۸۳ ملیت از این طریق تحصیل میکنند، گفت: اکنون بیش از ۳ هزار نفر نیز زبان آموز فارسی در مراکز حضوری و مجازی تحصیل دارند.
حجت الاسلام قنبری همچنین توضیح داد: در حال حاضر دورههای مکاتبهای را برای کسانی که امکان تحصیل حضوری و یا مجازی را ندارند فراهم آوردهایم.
وی با بیان اینکه المصطفی همواره دایهدار وحدت اسلامی و پیشتاز جریانهای بیداری اسلامی است، گفت: این دانشگاه دورههای خود را در ۱۲۹ رشته آموزشی و در ۶ حوزه دانش اصلی فقه و اصول، قرآن و حدیث، حکمت و مطالعات ادیان، تاریخ و سیره، علوم اسلامی و انسانی، ادبیات زبان ها و فرهنگ شناسی ارائه میکند.
معاون آموزشی جامعه المصطفی در پایان افزود: این دانشگاه در بعد علمی تبلیغی و ترویجی تا حدودی موفق عمل کرده است و در حوزه پژوهشی که نیاز به تولید علم دارد حرکت تازهای را شروع کرده و دراین راستا ۱۵ قطب زبانی پژوهشی تعریف شده است.
نظر شما