به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین رحیمی در نشست با تولید کنندگان و مصرف کنندگان تجهیزات پزشکی که شب گذشته در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد اظهار داشت: ما همواره در صدد هستیم خدمات به شرکت های دانش بنیان را گسترش دهیم.
وی افزود: در فرآیند ارزیابی شرکتهای دانش بنیان مشاهده کردیم که هر شرکتی دارای توانمندیهای خاصی است و این سوال مطرح شد که در صورت تجمیع این شرکتها آیا میتوان به دستاوردهای بزرگ دست یافت یا خیر؛ ما میتوانیم با تجمیع شرکتها و ایحاد کنسرسیومهایی اقدام به اجرای طرحهای بزرگتر کنیم.
معاون نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: پیشنهاد ایجاد کنسرسیوم را به شرکتهای دانش بنیان حوزه حفاری دادیم واکنش آنها در برابر ایجاد این کنسرسیوم مثبت بود.
وی ادامه داد: بر همین اساس این نشست را با شرکت های فعال حوزه تجهیزات پزشکی برگزار کردیم و بنا داریم نشست هایی با حضور شرکت های مختلف در حوزه صنایع غذایی و دارویی داشته باشیم تا موضوع ایجاد کنسرسیوم را با آنها نیز مطرح کنیم.
معاون نوآوری و توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه همچنین نشستی با شرکتهای فعال در حوزه نرم افزار در بخش امنیت شبکه خواهیم داشت، یادآور شد: امنیت شبکه یکی از موضوعات مورد توجه برای نهادهایی چون بانکها، نهادهای نظامی، امنیتی و هواپیمایی است.
وی با تاکید بر ایجاد کنسریوم در حوزه های مختلف گفت: در صورت ایجاد کنسرسیوم،صندوق نواوری و شکوفایی در قالب مشارکت یا ارائه تسهیلات شرکت ها را یاری می کند.
تصویب ایجاد آزمایشگاه مرجع در حوزه الکترونیک
به گفته وی، یکی از موضوعات مهم در حوزه تجهیزات پزشکی ایجاد آزمایشگاه مرجع است که این مهم نیز میتواند با تجمیع چندین شرکت اجرایی شود.
وی با بیان اینکه به تازگی در حوزه الکترونیک ایجاد آزمایشگاه مرجعی با تسهیلات ۱۰ میلیارد تومانی با حضور ۵۲ شرکت را تصویب کرده ایم، اظهار داشت: این آزمایشگاه برای تست سیستمهای الکترونیکی راه اندازی می شود.
به گفته وی، پیش بینی شده است که این آزمایشگاه در قالب شرکت اقدام به ارائه خدمات آزمایشگاهی کند.
وی با اشاره به ضعف در زمینه راه اندازی آزمایشگاههای مرجع عنوان کرد: به همین دلیل است که شرکت ها در دسترسی به بازارهای داخلی با مشکل مواجه می شوند از این رو نمی توانند در عرصه بین المللی رقابت کنند.
نظر شما