پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۴۶

وزیر نیرو اعلام کرد:

افزایش ظرفیت تولید برق ایران به ۱۰۰ هزار مگاوات

افزایش ظرفیت تولید برق ایران به ۱۰۰ هزار مگاوات

وزیر نیرو با اشاره به ساخت ۲۶ هزار مگاوات نیروگاه جدید از افزایش ظرفیت تولید برق ایران به بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، حمید چیت‌چیان امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیریت تولید شبکه برق ایران گفت: با توجه به الزام مجلس مبنی بر عدم حضور یک نفر در هیئت مدیره دو شرکت، «همایون حائری» به مدت ۲ سال به عنوان مدیرعامل مدیریت تولید شبکه برق ایران فعالیت خواهند کرد.

وزیر نیرو با اعلام اینکه امروز شبکه برق کشور، شبکه ۱۰ سال پیش نیست، تصریح کرد: در حال حاضر، بیش از ۷۵ هزار مگاوات ظرفیت نصب شده برق در کشور وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان برنامه ششم حدود ۲۶ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق ایران افزوده شود.

این عضو کابینه دولت یازدهم با تاکید بر اینکه تا چند سال آینده ظرفیت شبکه برق کشور به بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات خواهد رسید، اظهار داشت: بر این اساس مدیریت شبکه برق به لحاظ ماهیت با آنچه که اکنون هست بسیار متفاوت خواهد بود.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای مدیریت شبکه برق کشور نیازمند مهندسی مجدد شبکه هستیم و این کارِ بسیار طاقت فرسا و بزرگی است، تاکید کرد: در مقطع کنونی، باید مدیران شبکه تولید برق کشور علاوه بر توسعه کمی به توسعه کیفی شبکه نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: کاهش تلفات، ارتقای کیفیت برق و مدیریت تقاضا از جمله برنامه کلیدی و جدیدی است که باید در رویکرد کیفی جدید مورد لحاظ قرار گیرد.

چیت ‌چیان با بیان اینکه مسطح کردن منحنی بار در شبکه برق کشور بسیار مهم بوده و نباید فرکانس شبکه دارای تغییرات زیادی باشد، بیان کرد: اگر مدیریت مصرف بار در تابستان امسال انجام نمی‌شد، باید بیش از ۲ هزار مگاوات خاموشی را در سطح کشور تجربه می‌کردیم؛ اما با هماهنگی تمامی بخش‌های صنعت برق حتی یک ساعت خاموشی را تجربه نکردیم.

وزیر نیرو در پایان خاطرنشان کرد: وزارت نیرو و مدیریت شبکه تولید برق باید بر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان برق نظارت دقیق داشته باشد و این کار نیازمند جدیت و ممارست در این امر است.

کد خبر 3766046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha